jo presne tak jak to ted popsal soyer...ty kapely snad prej maj mozna taky nakej zvuk, ale ten znamej kterej mi to navrhnul tak mi nedokzal rict jakej zvuk...hele presnej datum zatim nevim, je to nekdy na prelomu prazdnin to znamena asi na konci cervence nebo zacatku srpna...flyer delat nemame, na to sem se vcera ptal, sme tam pozvany proste jenom my jako sound crew, ale kdyby tam naky lidi prijeli jakoby na nas na ten typek rikal ze by se to pro ne resilo nakym vstupnym (rikal treba 5 piv nebo tak :D) bylo by to na celej vikend a prej tam bude i dost mladejch ktery zajima tekno, prave proto tam mame jet hrat my zejo...ty kapely budou prej tri, ale jejich hlavni hraci cas je v 9 hodin a jestli budou chrat kazda kapela oba vecery 2 hodiny tak si myslim ze prehanim...dyt to sou kytaraci, ty nic nevydrzej :-))))) a prej to nejsou zadny rychtozni pankaci, ale naka takova poslechovka spis nebo tak sem to aspon pochopil...jedinej hacek je v tom, ze ty oldrichovaci co nas tam pozvali, sou jedna velka party hanku,ale snad nepojedou moc bomby, dys budem v pohode my tak budou snad v pohode i voni
howk domluvil sem :-)))