• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZORBENDIMENSIONS SOUND
    MICHELL16
    MICHELL16 --- ---
    co treba hned za 14 dni 23.-25.7 ???
    staci kdyz kazdej dame 300 a v 10 lidech to na naftu na privatek staci ne?
    SOYER
    SOYER --- ---
    MICHELL16: souhlasim.. optam se honzy, jak je to s mostama a proste vymyslime termin na todle misto jak ty rikas a vymrdej! ;D

takze navrhy na datum??
    MICHELL16
    MICHELL16 --- ---
    tak co? musime se konecne k necemu dokopat...ja sem pro to misto "rybář" , nikoho se neptat a proste si udelat privatek...nebo jak je to s tema dlouhejma mostama??
    SOYER
    SOYER --- ---
    MUDLER: ok :)
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    5. dostanes sesto:)
    SOYER
    SOYER --- ---
    jinak na pankace srat jsou to naky 40ti lety nachcani a hankove, to by nedopadlo dobre.... chce to ty dlouh mosty...
    SOYER
    SOYER --- ---
    MUDLER: taky bys mi mohl vratit uz konecne to sesto.......
    MICHELL16
    MICHELL16 --- ---
    MUDLER: uc33 jak ma mrty nebo ten behringer rotary 2000...ale je spousta dalsich mrdicek, koukni na dj obchod.cz na kontrolery od AKAI.. :)
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    hele asi tak do mesice chci kontroler ale newim jakej:)porad majkle jakej se nam hodi...
    SOYER
    SOYER --- ---
    tak honza rikal, ze ten flek na tech dlouhejch mostech je domluvenej :) prej se musi akorat posekat a dojit pak prej s flaskou za starostou :D tak by to melo bejt v pohode :) akorat se teda nevi kdy to bude....
    MARAUDER
    MARAUDER --- ---
    :/
    MICHELL16
    MICHELL16 --- ---
    z tohodle nic nebude, mucha to prej pronajima dlouhodobe nekomu jinymu... :(
    MARAUDER
    MARAUDER --- ---
    Naprosto souhlasim
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    5000mi prijde hodne,,,myslim ze to bude min woe,,,ale sdobre ty:)
    MICHELL16
    MICHELL16 --- ---
    SOYER: tak to je parada :)))
    uplne idealni napad, jaxi to napsal, nejdriv privatek na zkousku, ale podle me treba litr nebo 1500 by mu taky mohlo stacit ne??zalezelo by asi jestli bysme to meli na jeden den nebo na celej vikend...
    SOYER
    SOYER --- ---
    tak ted jsem mluvil s muchou, prisel mi docela ochotnej, nicmene se me zeptal, co mu za to muzeme nabidnout, presne jak jsem rikal, je to podnikatel a chce z toho neco vytriskat, rekl jsem mu, ze tohle jeste presne vymysleny nemame, tak mi rekl, at otom popremejslim a dam mu vedet do konce tydne... taky mluvil, ze bych to mel mit povoleny, tak jsem mu rekl, ze co se tyce liberci, tak o soukromych akcich neni ve vyhlasce ani zminka.. tak ted jde o to, co mu nabidneme, muj navrh: udelkat tam ted privat malej, za to mu nabidnout dvojku..at je to pro nas schudny a stim, ze kdyby on pak byl spokojenej, tak ze bychom pak usporadali neco vetsiho za vyssi castku s tim, ze by tam prislo vic lidi a my bychom ji pokryly z toho, co tam vydelame... nic rozumnejsiho me nenapada, nabidnout mu treba 5 000,- si mislim, ze je pro nas likvidni a nabizet malo jen tak, tak nas nejspis vyfakuje.. piste vase pripominky, navrhy.. myslym, ze jsem na dobry ceste aby to klaplo, takze musime komunikovat! jakj rikam do konce tydne..
    MICHELL16
    MICHELL16 --- ---
    SOYER: tak uz mu volas???
    SOYER
    SOYER --- ---
    MUDLER: jinak co ty stim flekem voe????
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam