• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZORBENDIMENSIONS SOUND
    KURE23
    KURE23 --- ---
    v poho akce v patek, paradni prostor. ste machri, ze ste sehnali centraly jeste v noci :-)) priste radsi test centraly pri prijezdu :-D
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    nekdo naky dalsi fotky? :)

ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    v patek ty mastenko...takze fóóópááá oukéééj
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    hele ten mejdan mame v patek nebo sobotu,,,ja jen ze sme pozvany do fp na sobotu,takze jestli chcem tak si tam muzem zahrat:)co vy na to???
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    mudler_!_lesba_!!elektro - comments & stream
    http://sender.fm/mudler..lesba_!!elektro
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    tady to je naky chciply...tak jak?neco novyho?
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    tak snad to nedopadne jako dys s meli jet s marou k holisovi...
    SOYER
    SOYER --- ---
    SOYER: no a stim mixem, to je domluveny snad uz s marou, ze ho bere i s gramcema.. budou normalne i se stepanem se skladat na to s nama..
    SOYER
    SOYER --- ---
    ZORBEN: no jasny, ale musim tam nejdriv poresit dvere a zamek.. a okno zastrikam sprej a vyklidim to vit.. nasel jsem tam i gauc, tak ho tam pak taky rovnou soupnu i stim pingpongovym stolem :)
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    SOYER: fakt jo :) to je super...
    SOYER
    SOYER --- ---
    hele, tak palety jsem nasel dve ve sklepe, takze to je ok, sice, kazda jina, ale snad jsou stejne vysoky..
    a zaberu si konecne jednu mistnost ve sklepe, takze tam budeme moct skladovat vsechno :)))))))) mrda ne..
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    palety sem tedka nekde videl venku jak se tam jen tak valej,,,sakra ale kde???no kazdopadne spis bych resil ten mix...jinak mejdan bude dobrej:)
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    potrebujem palety, mixak a odvoz..
    SOYER
    SOYER --- ---
    ja vim, odvoz rikal, ale az na pristi tyden nebo co... to se s nim musime dohodnout jeste..
    jinak taky jeste potrebujeme dve palety voe... a snad uz to je vse.. ale ja o zadnych nevim ted..
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    SOYER: prave no.ze by se mi mozna hodil... :)stw rikal ze ma prej doma nakou masivni desku, ale asi je docela mala co sem tak pochopil...

jinak ten planek sem dal vcera stepanovi takze ted jenom pockame az to udela a pak potrebujem ale odvoz!
    SOYER
    SOYER --- ---
    ZORBEN: takovej debilni malej, na hrani asi nizkej... myslim, ze nejlepsi by byl ten pingpongovej stul.. ale zalezi, cim pojedem... tobe by se vlastne mozna hodil vit?? se stav voe... uz si byl dat planek stepanovi????
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    SOYER: jakej stul na vyhozeni??
    SOYER
    SOYER --- ---
    hele a jak se stolem na hrani?? ja jsem nechal z ty skrine, dlouhou dobrou desku, pod kterou by ale byly potreba nejaky kozy, pak jsem ve sklepe nasel v tom bordelu pingpongovej stul, kterej se da krasne slozit a je velkej jako krava, nebo tady mam jeste na vyhozeni klasickej kancelarskej stul..
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    DIMENSIONS SOUND on MySpace Music - Free Streaming MP3s, Pictures & Music Downloads
    http://www.myspace.com/dimensionssound
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam