• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZORBENDIMENSIONS SOUND
    MARAUDER
    MARAUDER --- ---
    26. nebo 27. 11 ???
    MARAUDER
    MARAUDER --- ---
    Hele ja bych byl taky pro,celej zvuk je do takowyho prostoru zbytecnej,jinak k tvé neomalené a naprosto nemístné poznámce o Standovi a Martinovi se nebudu vyjadřovat XD Hele,datum mi má ještě napsat :)
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    MARAUDER: me to taky napadlo,,ani bysme tam nemuseli brat celej zvuk, meli bysme to jenom takovou oddychovku pro beckovy DJs :D :D kdy by to melo bejt??
    MARAUDER
    MARAUDER --- ---
    Hoši wole bylo mi nabídnuto jestli nechcem udělat party w Barrandowě,prej tam bude mít Simona a Wlkova ségra narozky,co wy na to?
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    guest je nakej typek co prej hral s obadou nebo co,,,to mi rikal petris a sam prej to ani poradne nevi,jen se vi ze tam zahraje :))
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    hradek je az tejden potom nastesti :))) [ Hardcore society party vol.2 / partyparty / 29.10.2010 / CR - Liberecky kraj - Hrádek nad Nisou Hala Motokáry ] toho 22. o nicem nevim ze by se v hradku melo konat
    SOYER
    SOYER --- ---
    ZORBEN: a jakej ma bejt guest??
    SOYER
    SOYER --- ---
    ZORBEN: dobrej flayer! ale jestli to budem delat toho 22. tak je to tezce napicu zas.. protoze je ten hradek a jeste k tomu doly.. chteloby to predtim nebo potom..
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    GORILS
    GORILS --- ---
    ZORBEN: prvni remix,moc mi to nejde a vubec to tam nesedelo sem rad za todle...byl to pro me trosku orisek a ver ze sem se na tom hodne naucil!! a o to mi vlastne slo!!

ZORBEN
    ZORBEN --- ---

GORILS: je to zvlastni,,,nak v tom ale neslysim tu pisnicku, jenom par akordu z toho...
    GORILS
    GORILS --- ---
    Prvni vetsi zasek na remixu je to celi ukrutne nedotahly a jeste takovy ddost nevyzrali... http://soundcloud.com/gorils2665/roxette-sleeping-in-my-car-single-edit-remix-gorils
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    hehe,spal jsem 21hodin po praci kde jsem byl skoro 40hodin a mezitim spal doma jen 3hodiny!!!hehe,sem rozespalej!!!!!!!!!!?
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    šestnactyho sestnacty 2016 :D
    SOYER
    SOYER --- ---
    MUDLER: to tu mas napsany voe :D
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    kdy je ta party?
    GORILS
    GORILS --- ---
    TETRIS23: NE!!! ta prvni je jenom moje!!!! na ty druhy se uz nejak prostridate!!!
    GORILS
    GORILS --- ---
    TETRIS23: Druha stage je jenom moje!!!!
    GORILS
    GORILS --- ---
    MARAUDER: A steev konecne pochopil rovnice... vybornej vyber,mix cistej... Vazne sem se pul hodiny bavil jen tak dal chlape....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam