• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZORBENDIMENSIONS SOUND
    GORILS
    GORILS --- ---
    Tak kuci ja vyrazim na jih za teplickem za tejden cau... tady neco co sem nestih dodelat az se vratim snad to bude hotovy...
    GORILS
    GORILS --- ---
    MUDLER: Me ani tolik neslo o ten remix spis se trosku prokousat tim zacatkem v tvorbe elektra. a to se mi povedlo aspon tak jak sem chtel.ted uz sem schopnej vytvorit kompletni vec s hlawou a patou a to mi zatim uplne staci...
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    GORILS:
    dost přehnanej remix!nevim jestli to je dobry,spíš neee ale zajímavý to rozhodně je!na 50% zmaklej remix :)
    GORILS
    GORILS --- ---
    MUDLER: Tak tady to mash ale je to proste nedotahli budu na tom jeste hodne delat mel sis jeste pockat. http://soundcloud.com/gorils2665/roxette-sleeping-in-my-car-single-edit-remix-gorils
    SOYER
    SOYER --- ---
    TETRIS23: jo jasny, ze vymeslet dneska kalbu, aby se snicim nekryla je tezky.. jinak snad teda neni nic, coz nam nahrava :))
    GORILS
    GORILS --- ---
    TETRIS23: Tak tak HARDCORE PICOOO!!!!
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    Hlavne nebudte vydreny tramvajaci :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))HRADCORE PICOOOOOOOOOOOO
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    No nevim no proste bude nake guest a mel by hrat oldscholl tekno tak nevim.Vas to ztrasit nemusi protoze bude hrat na nas ucet(asi misto me)jinak to ze se to kreje se hold neda svitit kdyby sme meli uzpusobovat kalby ostatni tak si muzem hrat doma v pokojicku protoze bude porad neco.nato se muzu vysrat.Jinak jak ten hradek tak ty doly nejsou zadnej hudebni zazrak.Mutante dobry no Mozna ten Kryst OFF a HDG ok ale zbytek udes bes.A doly to sami.takze me to nak zrovna nevadi.Horsi je to ze asi prijede zase pomalu Liberecaku kdzy maj takovy paaarttttyyyyyyyy pobliz :)
    SOYER
    SOYER --- ---
    MARAUDER: hlavne to neplanuj zase den po nejaky jiny party..:D
    jinak fajn, ze se to teda nekreje.. vitous mi cpal, ze jo...
    MARAUDER
    MARAUDER --- ---
    26. nebo 27. 11 ???
    MARAUDER
    MARAUDER --- ---
    Hele ja bych byl taky pro,celej zvuk je do takowyho prostoru zbytecnej,jinak k tvé neomalené a naprosto nemístné poznámce o Standovi a Martinovi se nebudu vyjadřovat XD Hele,datum mi má ještě napsat :)
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    MARAUDER: me to taky napadlo,,ani bysme tam nemuseli brat celej zvuk, meli bysme to jenom takovou oddychovku pro beckovy DJs :D :D kdy by to melo bejt??
    MARAUDER
    MARAUDER --- ---
    Hoši wole bylo mi nabídnuto jestli nechcem udělat party w Barrandowě,prej tam bude mít Simona a Wlkova ségra narozky,co wy na to?
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    guest je nakej typek co prej hral s obadou nebo co,,,to mi rikal petris a sam prej to ani poradne nevi,jen se vi ze tam zahraje :))
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    hradek je az tejden potom nastesti :))) [ Hardcore society party vol.2 / partyparty / 29.10.2010 / CR - Liberecky kraj - Hrádek nad Nisou Hala Motokáry ] toho 22. o nicem nevim ze by se v hradku melo konat
    SOYER
    SOYER --- ---
    ZORBEN: a jakej ma bejt guest??
    SOYER
    SOYER --- ---
    ZORBEN: dobrej flayer! ale jestli to budem delat toho 22. tak je to tezce napicu zas.. protoze je ten hradek a jeste k tomu doly.. chteloby to predtim nebo potom..
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam