• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZORBENDIMENSIONS SOUND
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    jo,,,sorry nevšiml jsem si:)
    SOYER
    SOYER --- ---
    MUDLER: nojo, tak to neni z nasich hlav voe!.. nakupni zona, viz micheluv link :)
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    SOYER: coe???jako nakupní zona ty wole,,,jak si na to přišel???:)hehe,sem rozbitej!myslel jsem jako 70 ze je spatnej napad
    SOYER
    SOYER --- ---
    MUDLER: jakej trapnej napad?? myslis mydlit uprostred nakupni zony? nejvic napad!
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    dost trapnej nápad no,,,no co když budem na vstupu tak jim třeba hodíme nějakou slevu ne,jak minule!nejsme snad idioti,hlavně 70 se mi nechtělo dávat ani na nsk a lidi to na nas maj ted platit?hehehe,to je konec :)
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    GORILS
    GORILS --- ---
    Tak co jak to u vas vypada kuci ja uz se budu pomalu vracet...
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    MUDLER: delas jako kdybys tam minule nebyl a nevedel ze to je napad toho provozaka...
    SOYER
    SOYER --- ---
    MUDLER: je to debilni no.. ale to si dava nynejsi provozovatel rychty takhle hodne..
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    blinkam jako!to je konec,praha ne!?
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    7 pětek fujjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!:(
    GORILS
    GORILS --- ---
    Gorils - Lucky boy - SoundCloud
    http://soundcloud.com/gorils2665/lucky-boy
    GORILS
    GORILS --- ---
    Tak kuci ja vyrazim na jih za teplickem za tejden cau... tady neco co sem nestih dodelat az se vratim snad to bude hotovy...
    GORILS
    GORILS --- ---
    MUDLER: Me ani tolik neslo o ten remix spis se trosku prokousat tim zacatkem v tvorbe elektra. a to se mi povedlo aspon tak jak sem chtel.ted uz sem schopnej vytvorit kompletni vec s hlawou a patou a to mi zatim uplne staci...
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    GORILS:
    dost přehnanej remix!nevim jestli to je dobry,spíš neee ale zajímavý to rozhodně je!na 50% zmaklej remix :)
    GORILS
    GORILS --- ---
    MUDLER: Tak tady to mash ale je to proste nedotahli budu na tom jeste hodne delat mel sis jeste pockat. http://soundcloud.com/gorils2665/roxette-sleeping-in-my-car-single-edit-remix-gorils
    SOYER
    SOYER --- ---
    TETRIS23: jo jasny, ze vymeslet dneska kalbu, aby se snicim nekryla je tezky.. jinak snad teda neni nic, coz nam nahrava :))
    GORILS
    GORILS --- ---
    TETRIS23: Tak tak HARDCORE PICOOO!!!!
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    Hlavne nebudte vydreny tramvajaci :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))HRADCORE PICOOOOOOOOOOOO
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam