• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZORBENDIMENSIONS SOUND
    SOYER
    SOYER --- ---
    psala mi sasa, jestli nechcem zahrat v offu pristi sobotu, tj 30. ?? tak co??
    GORILS
    GORILS --- ---
    Neco se ti nelibi??? Ten neprijel na babete!kamo neprijel... :) a az vas vsechny potahne za autem zapaleny tak se uvidi kdo z vas je kunda!!!kamo!!! :) :) :) :) :)
    A to vazne nemohlo zustat bez povsimnuti!!!!!! :) :) :) :) :)
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    Jako petr zverina z vaclavaku :))))))
    GORILS
    GORILS --- ---
    GORILS
    GORILS --- ---
    POchopil sem proto ten dodatek... ale ze mi to peknou chvili trvalo.....
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    GORILS: tohle je jenom takova sranda ne? :-)

TETRIS23: myslis do ty diskuze "letaky"?
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    hodte pls nekdo ten letak na nyxu do letaku me to nak nejde nevim proc mi to hazi naky chyby nechapu :/
    GORILS
    GORILS --- ---
    no tak ne uplne tohle asi neco na ten pricip... neco jako sampler ale v pluginu...
    GORILS
    GORILS --- ---
    ZORBEN: Todle si potrebuju stahnout... de to kde jak online napicu... ale takovejdle plugin shanim uz fakt dlouho...jen fakt nevim kde...

TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    tak co vy vydrenci liberecky delate neco?vsichni ste tramvajaci :))))
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    tak mi psala Saša ze je to 5.11 OK...
    SOYER
    SOYER --- ---
    TETRIS23: no tak to jsem na to zvedavej...:D
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    a jinak pro upresneni ten clovek s obadou uz nehraje neni tusim v zadnym soundu ale mel co do cinneni jak s defekt tak obada.Na letak je to regulerne od nej napsany hraje obcas i v crossu pod timhle nickem neznam ho mam to prez kamose na kolika penezich se dohodnem to netusim co si budem povidat malou reklamu nam to dela :).Jinak mame uz tak nak vymsleno ze to udelame stou maskacovou a stenu uz sme taky vymejsleli trozku jinak.Ty novy bedny jeste mit bohuzel nebudem neni krmeni a ani nejsou jeste hotovy komplet takze to sami co minule akorat jinak :)Jinak den po nas sou na rychte HUMBUK zakze vikend fakt natriskanej na akce.no uvidime kolik dorazi lidi.
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    ten open air byl zrusenej tenkrat ale myslim ze mame stejne po ptakach z obou stran z jedny sou doly a na druhy [ Techno party / 22.10.2010 / CR - Stredocesky kraj - 30km od Prahy ] a na to sem chtel i jet nez zjistil to datum
    GORILS
    GORILS --- ---
    ZORBEN: Tim spis...
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    GORILS: a ja doufam ze ted prijjde jeste vic lidi, protoze minule byl v ten stejnej den ten openair a morphonici taky odlakali spoustu boleslavaku...
    GORILS
    GORILS --- ---
    A co si tak pamatuju kdyz byl tady v caste nekdo s obady tak se platilo i 120 a obcas tam bylo fakt nabouchano.... a fakt sem cumel kolik lidi v ty bolce prislo...rozhodne bych takhle nehrotil dobry a spatny napady rek bych ze se to udelalo proste tak jak to slo udelat a od minule vime to snad bude vsechno ok....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam