• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZORBENDIMENSIONS SOUND
    MARAUDER
    MARAUDER --- ---
    No ted už to je stejně jedno wé :D Hele ale bavili sme se Sojerem že by bylo dobrý před tou Castou udělat schůzi,zasednout na píwec někam a probrat třeba lineup a takový hovna.To by ale museli wšichni zvednout řitě a dorazit žeo.
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    stejne tam nebyl volnej termin, aspon myslim ze ne
    MARAUDER
    MARAUDER --- ---
    Škoda woe,protože Hrádek bude naprostá sračka,jako Mutante a nakej další chuj ze Speedhardcore break z němec to bude strašná sračka,škoda,jak řiká Kuba,mohli sme udělat třeba jenom pohodičku k pívu a ne tam brát celej zvuk
    SOYER
    SOYER --- ---
    GORILS: to uz je ted pase...
    GORILS
    GORILS --- ---
    Hele kluci tak premejslim zasae mi hodne lidi rikalo ze do hradku nejede... tak proc si v tom offu neudelat privatek proste pro ty kterejm se tam nechce... ja bych si urcite raci zahral v offu.... a kdyz tam nebudem vsichni tak tim jenom lip....co vi na to???
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    asi jo no
    SOYER
    SOYER --- ---
    jojo, je to soboto po hradku, takze pase asi, protoze tam jede polovina lidi.. jinej termin nema, tenhle mi nabidla, ze by se ji hodilo to zaplnit..
    takze pisu ze ne?
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    Hradek bude trapnej :)))nebo me se teda aspon tentokrat to obsazeni nelibi.Kdo bude chtit prijit o zbytek mozku ok ale jinak si myslim ze jako paseeee jak silon
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    puvodne to melo bejt 5.11.jenomze 6.sou v rokaci MZC,,dalsi terminy ma plny
    GORILS
    GORILS --- ---
    Vlcak mi treba rikal ze tam jetou vsichni a ze to bude dobry... tak nevim a jiny navrhy ti Soyere nenabizela???
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    to je fakt no...
    GORILS
    GORILS --- ---
    SOYER: Neni ten Hradek??? myslim ze tam chce jet kotel lidi...
    SOYER
    SOYER --- ---
    psala mi sasa, jestli nechcem zahrat v offu pristi sobotu, tj 30. ?? tak co??
    GORILS
    GORILS --- ---
    Neco se ti nelibi??? Ten neprijel na babete!kamo neprijel... :) a az vas vsechny potahne za autem zapaleny tak se uvidi kdo z vas je kunda!!!kamo!!! :) :) :) :) :)
    A to vazne nemohlo zustat bez povsimnuti!!!!!! :) :) :) :) :)
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    Jako petr zverina z vaclavaku :))))))
    GORILS
    GORILS --- ---
    GORILS
    GORILS --- ---
    POchopil sem proto ten dodatek... ale ze mi to peknou chvili trvalo.....
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    GORILS: tohle je jenom takova sranda ne? :-)

TETRIS23: myslis do ty diskuze "letaky"?
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    hodte pls nekdo ten letak na nyxu do letaku me to nak nejde nevim proc mi to hazi naky chyby nechapu :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam