• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZORBENDIMENSIONS SOUND
    MARAUDER
    MARAUDER --- ---
    Co hoši,neuděláme nějakej open-air když je venku tak krásně? :D
    MARAUDER
    MARAUDER --- ---
    Já bych to udělal spíš příští tejden třeba v úterý nebo ve středu nějak na večer třeba na Starym co?Musim se taky zeptat na tu dodávku,kdyby to klaplo bylo by to fajn
    LOOSER_AK47
    LOOSER_AK47 --- ---
    Zdarec hošani...
    Už od rychty mi to vrtalo hlavou a teďka sem se k tomu dokopal, abych se kouknul na ten váš zesik ťapko, když ste mi říkali, že umí 2 ohmy, tak on je umí, ale jen ve stereu. Do můstku to umí sekat maximálně do 4 ohmů, tzn dvě 8mi ohmovy bedny za sebou! Neřikám že do 2 v můstku to hrát nebude, ale asi mu to nebude dělat dobře ptž na to neni stavěnej.

tak si na to dejte bacha ať na to někde nedojedete...

s pozdravem Jiří :o)
    GORILS
    GORILS --- ---
    SOYER: Neboj dit ja to moc dobre vim... :)
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    tak kdy se sejdem na pokec??? nejlip uz tenhle tejden...co ctvrtek??
    SOYER
    SOYER --- ---
    vity bude taky v caste volove..:)
    GORILS
    GORILS --- ---
    ZORBEN: Tak ja myslim ze s tim problem nebude.. krome Vityho bych rek ze budem asi vsichni.....nebo ne..?
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    staci se dohodnout kdy...lineup bude vychazet taky z toho, kdo tam od nas vubec bude..treba kolousek pojede prej radsi do dolu na obadu nebo co to blil...
    MARAUDER
    MARAUDER --- ---
    No ted už to je stejně jedno wé :D Hele ale bavili sme se Sojerem že by bylo dobrý před tou Castou udělat schůzi,zasednout na píwec někam a probrat třeba lineup a takový hovna.To by ale museli wšichni zvednout řitě a dorazit žeo.
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    stejne tam nebyl volnej termin, aspon myslim ze ne
    MARAUDER
    MARAUDER --- ---
    Škoda woe,protože Hrádek bude naprostá sračka,jako Mutante a nakej další chuj ze Speedhardcore break z němec to bude strašná sračka,škoda,jak řiká Kuba,mohli sme udělat třeba jenom pohodičku k pívu a ne tam brát celej zvuk
    SOYER
    SOYER --- ---
    GORILS: to uz je ted pase...
    GORILS
    GORILS --- ---
    Hele kluci tak premejslim zasae mi hodne lidi rikalo ze do hradku nejede... tak proc si v tom offu neudelat privatek proste pro ty kterejm se tam nechce... ja bych si urcite raci zahral v offu.... a kdyz tam nebudem vsichni tak tim jenom lip....co vi na to???
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    asi jo no
    SOYER
    SOYER --- ---
    jojo, je to soboto po hradku, takze pase asi, protoze tam jede polovina lidi.. jinej termin nema, tenhle mi nabidla, ze by se ji hodilo to zaplnit..
    takze pisu ze ne?
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    Hradek bude trapnej :)))nebo me se teda aspon tentokrat to obsazeni nelibi.Kdo bude chtit prijit o zbytek mozku ok ale jinak si myslim ze jako paseeee jak silon
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    puvodne to melo bejt 5.11.jenomze 6.sou v rokaci MZC,,dalsi terminy ma plny
    GORILS
    GORILS --- ---
    Vlcak mi treba rikal ze tam jetou vsichni a ze to bude dobry... tak nevim a jiny navrhy ti Soyere nenabizela???
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam