SUOTAM: Ted kdyz uz vim finty a rozlousknul jsem a naucil se spoustu novych veci pri stavbje, tak to bude rychly. Samotnej SIDbox slozitej neni. Myslim ze by to zvladnul kazdej kdo je peclivej a drzel v ruce mikropajku a vi neco o elektrice. Jen proste slo o to rozlousknout par veci. Prevazne mechanicke veci. Jako jake pozuit lepidlo dvouslozkovy pro prilepeni distancnich sloupku k celnimu panelu (pouzil jsem normal ceskej epoxid). Pak jak spojit 2 desky - proste nejak propojit, ale chtel jsem jinak nez to delali ostatni, to mi neprislo elegantni reseni. V puvodnim navodu to bylo uplne debilne udelany a tak jsem to jeste vylepsil a vykoumal mnohem lepsi zpusob s pouzitim nacvakavacich konektoru a pinu ohlych o 90 stupnu, pricemz jsem pouzil jen jednu radu pinu.. finta ;) Dalsi porod bylo ze mi to nechtelo prijimat MIDI (byl v prdeli optoclen) a ne a ne se rozsvitit LCD display (jiny MIOS firmware v PIC chipech - jednoducha uprava kodu v C++ a prekompilovani firmware pomohlo - stacilo nastavit parametry displaye). Pak se nechteli rozsvitit diody a nefakaly tlacitka, ale encodery pritom fachali - HALUZ!! (pouzival jsem spatny posuvny registry). Pak jsem to finalne osadil pvnim SID chipem a nehralo to - rikal sem si.. kurva snad jsem ho neodpalil :) (promerenim jsme zistil ze to chce silnejsi zdroj)..Ted vse chodi jak ma. Jen tam je dost brumu. Ale to je tim ze nemam oddelene napajeni ovladacich chipu, lcd panelu, tlacitek, ledek,knobu,midi od zvukove casti - SID chipu. Az bude original Commodore zdroj tak to bude cajk.. Oddelim kompletne zvukovou cast - bude mit vlastni napajeni.
Nejake SID chipy stale jsou takze se nejake casem urco brzy postavi.
Jeden kus by mi ted trval tak 20h cistyho casu, pac uz vim jak na to..