SQARE: je to v podstate to samy ale ten SPS-1 UW ma i sampler.. me ale staci ty syntezy, co tam jsou pro ty bici.. ale ta MKII je nizsi, ma symetricky vstupy a vystupy a na vstupu ma vetsi odstup signal-sum, coz se mi hodi pro zachovani supr kvalitky, pro przneni jakyhokoliv synthu, ktery zaroven muzu treba sekvencovat z elektrona.. a hlavne ta MKII ma 64 stopy sekvencer, kdezto ten prvni model pouze 32.. ale zase na druhou stranu, je to sranda si tam dat do toho sampleru nejaky zvuk basy a mas rytmiku vyresenou uplne.. ja prave pokukuju do livka po nejakym analogovym basovy lead synthu, protoze si to ten elektron primo vyzyva:) libil by se mi treba ten Moog Minitaur, nebo nedavno kamarad dotahl ke me V/Acko Nord Leada 2X a to si myslim, ze by bylo taky celkem vhodny (hrozna alien machine:D) a taky prave potrebuju neco, co ma rackovy uchyty, nechci delat nejaky kufr na zakazku.. a nejvic me dostalo, kdy jsem pokukoval ted po rackovych uchytech pro toho elektrona, ze stojej litr:D za dva bezvyznamny plechy v hodnote ani 20 kc:D proste des..