HackMe Rocket je hibridní 8bit, analog poháněn artduinem nemýlímli se, přičemž máte k dispozici dva osc, každý má 16 rúzných obálek. Osc má detune lineární a púltonovej, přičemž je určen pro oba osc. Dále pak základní arpegio o třech tónech max ale zas asi 16 ti postupech, samozřejmně knob pro volume a knob, kterej ani po 3 měsích netuším co pomně chce.
Filter je analog a to LP, HP, BP. Filtr má taky LFO, dá se mu určit i intenzita vúči filtru, rychlost a tři knoby pak slouží ro jroucení obálky lfo.
No a teď to proč jsem se nechal ukeca ke koupi.
v pravo uprostřed vidíte 3 knoby a dva sloupce diod odnich vpravo. Tak tohle je 2krát osm modú LFO, přičemž mohou běžet z každého sloupce jedna, tedy dvě najednou, a každý mod má, aby se neřeklo, že vtom nenî chaos, 16 obálek!!! Plus je tam i tlačítko synth, kterého ideologii a náboženství hledám již zmiňované 3 měsíce, zatím jak laik rád poznamenám, že LFO před zmáčknutím zní jinak, takže jestli někdo tuší víc, aď mě rači poučí prosim.
LFOčka jsou taky dúvod proč psal OTZ, že mašina hraje i 2 minuty sama. Primárně je to dronidlo, ikdyž to má Midi in/out, hodíš 2 osc, je slyšet rozumnej zvuk, pohneš s filtrem, pohodička, ale pak otočíš intenzitou LFO a je to vprdeli. Mašina se začne Chovat jak Jejan Jack Michael u koncertu oxygen a hraje neskutečně čistý soundscapy. pak stačí aby si přidalo jedno lfo s prvního sloupce, arpeggio s druheho, poslední volby v obou sloupcích, které jsem s zapoměl zmínit, no a dvouminutová bublanina relaxačního charakteru je na světě.