SKRIN: jasne ,) hele pro me je to hrozne rychly a bezprostredni zpusob prace, umi 128 midi tracku, 128 drum tracku (kazdy 64x4 samplu), ma docela omezenou RAM na samply, ale nedavno pridali HDD streaming a recording, vzhledem k tomu, ze umi i 8 audio tracku a podporuje vice vstup/vystup zvukovky tak muzu nahrat vse co mi hraje sequencer do nekolika audio stop a pak sebou na hrani vzit je force, samozrejme moznosti realtime manipulace se zvukem u audiostop jsou velmi omezene, ale jde je dodatecne efektovat, aplikovat ruzne freezy, reverby atd, limiter na master... taky pridaly makra na ovladani parametru pres knoby, pres crossfader atd atd, proste je to jedna krabice, ale skoro ma moznosti tri (komp, kontroler, zvukovka) je jednoduse pouzitelna pri live a vzhledem k tomu, ze jde s druhou force synchronizovat pres ableton link, coz funguje skvele, se dvema uz nemam zadne omezeni... tohle nikdy nebylo predtim realne a uz to nejakou dobu resim... ma to samo mouchy o kterych psal Gregor a to hlavne problemy s latenci pri syncu s jinymy grooveboxy, coz je pro hodne pouziti dost problem, ja mel problem s latenci pri syncu pred midi s digitaktem, ale nastesit jsem zkusil na nem vyuzit midi pres usb a tam ta latence neni, takze pro me je to ultimate masina... dve msm kvuli flexibilite pri live hrani, coz se mi zrovna moc nepostesti, ted neco dodelavam, tak brzo poslu i jak to hraje ,)