• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DJLIPOPlzeň - kdy a kde :) a s kým :D
    " Toto je město piva děti moje " ... začal bych slovy klasika Každopádně pojďme Nixáci povednout hlavu vzhůru a probrouzdat Plzeň :) Kde to žije, každý pije a kdo ne tak kecá .......... :D
    rozbalit záhlaví
    1N7RUD3R
    1N7RUD3R --- ---
    KETHAMINA: Ahoj, jeste muzete ze Skvrnan po stezce na Tlucnou, resp. Vejprnice. Pohodova chuze, v chladku. Ve Vejprnicich pred nadrazim je nejaky obcerstveni. Pod mostem Regensburska muzes nechat auto a v klidku vyrazit.
    PAYAONE
    PAYAONE --- ---
    Kolem Boleváku je celej asfalt, pak okolní rybníky tam též, vlastně jak je pláž Ostende...ale bacha při hezkém počasí tuny lidí...asi ten Koterov Plzenec je fajn a nebo Božkov tam je hezké kolečko...v parku
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Starý Plzenec jdu zejtra omrknout bez babičky, tak uvidím. Ještě mi kamarádka doporučila chatovou oblast kolem Litic
    VVENDY
    VVENDY --- ---
    KETHAMINA: to je možné. Já už tam pár let nebyla. Ještě mě napadá cyklostezka směr Božkov, Koterov, Starý Plzenec.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    VVENDY: zoo peklo, tam je taky spíš písek a takový mosty, překážky zejména při vstupuod Vinic. Už jsem toho právě zkusila dost a babička je pak KO a dobře spí a zároveň si to zápěstí taky už pěkně namohla.
    VVENDY
    VVENDY --- ---
    Kolem bolevaku by taky měla být nějaká stezka, ale nevím, co je to za terén.
    VVENDY
    VVENDY --- ---
    KETHAMINA: Borský park. Možná Zoo?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Ahoj, jsem teď občas v Plzni, kam jezdím za babičkou do domova seniorů, která má chodítko - měli byste nápad na procházku/výlet po okolí, co by nebylo moc do kopce a ušla to? Zkoušeli jsme teď třeba Kozel, ale dost cest bylo se štěrkem, chodítko se zasekávalo. Takže ideálně asfaltka.

Třeba od Papírny se dá jít podél řeky, ale jezdí tam tuny lidí na kole a babička je trochu nekoordinovaná, tak to spíš něco méně frekventovaného.

Za tipy budu ráda.
    1N7RUD3R
    1N7RUD3R --- ---
    MAKYTA: Na jak dlouho, pripadne blizke okoli by nevadilo?
    MAKYTA
    MAKYTA --- ---
    Ahoj:) sháním podnájem popř.spolubydleni kdyby jste někdo o něčem věděl ozvěte se mi díky
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    Zdar, nescháníte někdo pronájem v Plzni? 2+1, 49 m² s balkonem, ulice 17. Listopadu. Do 5 minut na tramvaj Náměstí míru
    1N7RUD3R
    1N7RUD3R --- ---
    MRDOOM: Jo, tak copa to vid. Az se vycasi tak tam budes mit fofr 😀
    MRDOOM
    MRDOOM --- ---
    1N7RUD3R: Já to mám do Plzně trochu z ruky a sem za mnou/ náma nikdo nechce přijet. Ono taky co chceš dělat v takovém počasí na šumavě.
    1N7RUD3R
    1N7RUD3R --- ---
    Nazdaaar 😁 Tady to nejak uslo 🤷🏻‍♂️
    MOGUCAN
    MOGUCAN --- ---
    ahoj, zije to tu? pokud tu je nekdo z Plzne, idealne priznivec cyklistiky? mam poukaz na 2 kavy v Bikeheart Centru cyklistiky, platnost do konce cervence, a nepouziju ho. rada venuju (elektronicky).
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    Ahoj. v úterý 27.10. promítám svůj film Modern Times v Moving Station + přednáška literárního historika a komparatisty MICHALA ŠPÍNY o fenoménu železnic s následnou debatou. Stavte se

MODERN TIMES trailer
    https://vimeo.com/458705705

Projekce filmu Modern Times & přednáška o fenoménu železnic
    https://www.facebook.com/events/530973315458007/
    1N7RUD3R
    1N7RUD3R --- ---
    MRDOOM: ale prdlajs :D To by tu postavili velkej plot aby do ty diry nikdo nespadl :D
    1N7RUD3R
    1N7RUD3R --- ---
    Tady to zie :))
    MAKYTA
    MAKYTA --- ---
    Shanim bydlení garsonku , popr.2+1 za slušny nájem , napište díky
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    Ahoj, surfuju po gauči na jednu noc, 1ho března mám v 8 h v Plzni schůzku. Šla bych na hotel, ale raději si dám 12ku v něčí fajn společnosti :) žádné uchylarny, prostě couch surfing jak za mlada
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam