• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIKATCHOUPrůzkum veřejného mínění - Dotazníky pro uživatele nyxupro vědecké účely
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    JELENA: máš určitě pravdu,todle musí vytáčet každého, jenže já si pokaždý říkám, že sama jsem taky občas turistkou, co se ráda dívá na zajímavý místa a jsem součástí toho, na co tady v Praze nadávám a vlastně nemám být na koho vytočená, protože ti jedinci za to nemůžou
    JELENA
    JELENA --- ---
    Vždycky, když se nevejdu do autobusu (119), stojím v něm přiskřípnutá na dveřích, balancuji nad kufry narvanými všude na zemi i po sedačkách, nemůžu se prodrat centrem Prahy a furt si pro jistotu hlídám peněženku, nemůžu se v metru soustředit na čtení, protože tam povykují němečtí teenageři, slýchám všude kolem sebe ruštinu od nejrůznějších prapodivných zjevů, kterých je tu snad víc než za okupace - vnímám turisty a jejicj množství v centru Prahy zatraceně negativně. V zbylých ojedinělých případech (turisté sympatičtí, turisté vyjadřující se o Praze pochvalně apod.) mi dokonce ani to množství nevadí. Kdyby jich tu ovšem byla polovina a člověk viděl při průchodu Staromákem víc než hlavy a střechy, byla bych snad i pozitivní :)
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    KALHOTKA: no jo, ale to by tam těch kategorií muselo být víc, nebo jsem tam mohla dát možnost 2 hlasů, ale teď už to nejde předělat. Na druhou stranu, když se takhle někdo vyjádří "ústně" k dané problematice, je to pro mě ještě přínosnější než správně zaškrtnutá kategorie .)
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    To jo no, taky to mám jak kdy. Vytáčí mě, když nemůžu rychle projít nejvytíženější místa, ale za to ti lidi nemůžou a na druhou stranu nechávají celkem spropitné(dělám v jedné kavárně) a jsou většinou jako zákazníci milí (jak se říká, že lidi na dovolené jsou pozitivně naladěni), což je pro mě hodně důležitý.....takže záleží na okolnostech
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    [SERVER ERROR]
    JELENA
    JELENA --- ---
    MIKATCHOU: Děkuju :) Nj, Flegr testuje, kde může ;)
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    MIKATCHOU: díky :-)
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    JELENA: vyplnila jsem i tobě :) K Flegrovi sem chodila na evolučku, takže pákrát sem se stala obětí výzkumu i na přednášce .)
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    EWUSHA: odpověděla jsem :)

    JUASINHA: přesně tak .) a koukám, že už sem lidé posílaj své dotazníky a správně chápou, kam mířím :) mám z toho radost


    KLX: tak dej ani drahý ani levný .)
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    SKAFF: to jo, ankety jsou hodně sledovaný, ale myslim, že tadle diskuze chce směřovat jiným směrem
    KLX
    KLX --- ---
    MIKATCHOU: ono je to jak kde..co se zboží týče, spíše dražší..ale zase co se pohostinství týče tak jak kde..jsou místa, kde je to vyloženě levnější než jinde..
    JELENA
    JELENA --- ---
    MIKATCHOU: Budu ráda, díky :)
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Ahojda lidičky. Přemýšlíme s kamarádem zda máme na víkendových akcích rozjet čajovnu. Ráda bych věděla, jestli o ni bude vůbec zájem a případně jaký sortiment tam máme mít. Proto bych vás chtěla poprosit o vyplnění 11otázek a případné rozeslání mezi vaše kamarády. Díky moc a hezkej den :-)
    http://cajovna.vyplnto.cz/
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    [SERVER ERROR]
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    JELENA: super, mám to dát na nástěnku? Já se zaregistruju .)
    JELENA
    JELENA --- ---
    Ahoj, můžu si sem přidat naší výzkumnou stránku - zrovna ji rozjíždíme, protože se nám nedostává lidí ochotných vyplňovat všelijaké dotazníky. Naše výzkumy se v poslední době zaměřují zejména na evoluční psychologii, ale jak už jsme na katedře filosofie, občas se nám sem zamíchá i lecos dalšího. Najdou-li se tu lidé ochotní se nám upsat, třeba jen anonymně, k různým dotazníkům, budeme moc rádi :) Abychom jenom nebrali, samozřejmě počítáme s tím, že výsledky výzkumů budeme po zpracování zveřejňovat, abyste věděli, proč jsme po vás chtěli tolik věcí :) Zatím jsou výsledky našeho týmu publikované tady.
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    SKAFF: nechala jsem se inspirovat tvou radou
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---

    Bezdomovci v centru Prahy mi

    74 hlasy od 74 respondentů

      MIKATCHOU
      MIKATCHOU --- ---
      SKAFF: no uvidime... ale tady je dobrý že se pak právě můžou třeba klást i otevřené dotazy... to tam by to během pár minut někdo zamázl novou anketou... a třeba až se sem naučí dávat otázky i další lidi to tu může být o něco zábavnější...
      MIKATCHOU
      MIKATCHOU --- ---
      SKAFF: v neposlední řadě mi příde, že otázky v diskusi "anketa" jsou spíš jen pro srandu králíků, většinou dost k ničemu.... informaci o hlášení jména teda zřejmě smažu.. to je asi blbost, kdo se bude chtět dopátrat výsledků výzkumu nechť si dotyčnýmu napíše do pošty..
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam