• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JANOSGoogle a Google+
    E2E4
    E2E4 --- ---
    SCHADE
    SCHADE --- ---
    s googlem to souvisi tak se tu zkusim zeptat:
    Muzete mi pls vysvetlit jak funguje pridavani kontaktu v gmailu ?
    Mam jednu skupinu kam pridavam lidi pro newsletter. Napr mi prijde mail s objednavkou a ja zkopiruju email adresu a pridam si ji do newsletter skupiny. Nekdy mi cislo za poctem kontaktu ve skupine vzroste o jedno (logicky) ale nekdy o dve - coz je vec kterou nechapu. Vlozim jeden kontakt, jednu mailovou adresu ale cislo s poctem kontaktu ve skupine vzroste o dve. Nevite proc ?
    Predem diky
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    E2E4: ufff, ten podpis v gmailu konečně! s tím jsem se hrozně trápil, vzhledem k tomu, že mám v gmailu ve správě asi šest adres.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Hm, zkrácená URL v Google Maps a nějaké zlepšení automatických podpisů v Gmailu..
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    E2E4: Sa tesim, ked si otvorim mail a tam na mna vyskoci Farmville! ;)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    LEON_CHAMEAU: velmi zajímavé - a vůbec bude zajímavé google vs facebook..
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    E2E4: sem udělal a tu wiki sem si taky našel a přečet, ale popravdě sem z ní nebyl moc moudřejší - když už nic jiného, tak to stejně jako spousta jiných věcí může vypadat dost odlišně na papíře a v praxi a mě zajímala spíš ta praxe
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    Google Secretly Invested $100+ Million In Zynga, Preparing To Launch Google Games
    http://techcrunch.com/2010/07/10/google-secretly-invested-100-million-in-zynga-preparing-to-launch-google-games/
    E2E4
    E2E4 --- ---
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    Možná to je částečně OT, ale donesla se mi teď informace o tom, že v Austrálii jsou prý pomalu větší restrikce a cenzura internetu než v Číně, nevíte o tom někdo něco?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Tohle je pěkná ilustrace budoucnosti..

http://www.google.com/intl/cs/landing/mytrackstour/
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Jinak co říkáte na nákup ITA? :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    WOODMAKER: no vzhledem k tomu, že se psalo, že to takhle udělají pro číňany, a od nás se děje totéž, bych řekl, že to je jedno :)
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    OSIP: přes proxynu s čínskou IP?
    OSIP
    OSIP --- ---
    ZUZU: tyhle rok stary screenshoty uz neplatej.) si to zkus, na http://www.google.cn je redirect na google.com.hk a ten ti vyhodi tiananmen bez cenzury. otazkou je jestli to pak cina nejak nefiltruje po svym.
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    ...i když teda nevim vlastně - jak je to s tou cenzurou dneska? čínskej google se nějak přestěhoval do hongkongu?...
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    HADIAK: tak to jistě, ale že se v číně nedozvíš vůbec nic o masakru na náměstí nebeskýho klidu je trošku svérázná "lokální optimalizace vyhledávání" :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    ZUZU: tak ale to je normalne... skus si dat google.com vs .cz vs .sk. zistis, ze je to vsade ine. a na tom pravom mas .cn.
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    SWINE: ovšem užije si úplně jiný informace než zbytek světa:

klasika :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam