Čau, google používám už skoro deset let, nikdy jsem na něj nedal dopustit, ale teď si musim postěžovat.
Vůbec nechápu jakym způsobem, ale google mi vloudil do počítače instalaci jejich chrome prohlížeče, která má skoro 120mb. Google chrome se stáhl a nainstaloval absolutně bez mého vědomí, nikde žádný vokno jestli to chci stáhnout, jestli chci nainstalovat a nikde žádný vokno jestli to chci jako výchozí prohlížeč...
Přišel sem na to v podstatě takhle: kliknu na odkaz v message boardu a rozběhlá mozzila nic, klinu znova a nic, kliknu ještě a počkám, nic, znova a znova.
Pak už trochu nervozně kliknu desetkrát najednou a nic... Najednou počítač nějakej zplihlej, řikám si co se k* děje?! Otevřu task manager a tam asi 35 google chrómů voken.
Jsem naštvaný a řikám si jak to? Zjišťuju jak se google uvelebil v nabídce start hnedka nahoře, otevřu nástroje, správu instalací programů a zjišťuju 120mb nainstalovanej chrome...
Já sem i přemejšlel že bych ho vyzkoušel ale tímhle způsobem? Hned sem ho dal prič, od tý doby se mi jejich čistotnej design zamlouvá o trochu míň a mozzila chudák to taky vodsrala, teď už se furt spouští v nějakym nouzovym režimu... Budu muset zálohovat záložky a hystroie a celou ji reinstalovat. Ale má to člověk zapotřebí? -jako by neměl jinejch starostí dost...
Tímhle mi google práci rozhodně neulechčil, sem teď na ně fakt nasranej, netušil sem že maj zapotřebí takovejhle nehoráznej spam attack mojeho počítače... Sem nasranej dokonce natolik, že sem přešel na vyhledávací systém yahoo, ale přiznávám že to není ono...
Až se vyklidnim tak přejdu zase spátky ale teď mě jejich logo fakt vytáčí kdykoliv ho vidim, tohle bych od nich rozhodně nečekal