• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JANOSGoogle a Google+
    FROGY
    FROGY --- ---
    pls nema nekdo zkusenost se zrusenim blogu na blogspot, ktery jsem kdysi (tak 2002) zalozil a uz k nemu nemam login a asi ani mail, na ktery se posle reset hesla....?
    FROGY
    FROGY --- ---
    Google Buys Nest for $3.2 Billion in Cash
    http://mashable.com/2014/01/13/google-buys-nest-for-3-2-billion/?utm_cid=mash-com-fb-main-link
    trochu se az desim, co budou schopny vymyslet integfraci s timhle. + ty snahy o ovladnuti dopravy pres samoriditelna auta a vubec prevedeni tohohle segmentu do oblasti sluzeb.... no jak jsem jejich fanda, tak zacinam trpet trochu paranoiou...
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    DUNICAN: díky :)
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    čau, mám takovej problém a nevim co s tim. Mám staženej Chrome a kdy chci něco vygooglit, tak mě to odkáže vždycky na tuhle stránku a nemůže to nic najít - http://www.basicserve.com/. Chrome už jsem přeinstalovala, ale dělá to furt. Na exploreru mi to vyhledává normálně. Co s tim?
    BOD
    BOD --- ---
    BUCKOWSKI: Zadarmo celkem fajn služba, některý věci bohužel nezměníš.. Když si to samo nevezme cover z id tagu souboru nebo jpg ze složky alba jde vložit ručně, ale artist-cover ovládá google, přes půlku jich mám šedejch (není v databázi google, nj, neposlouchám jen pop) a v několika případech to udělalo tyhle věci:/ už jsem jim kvůli tomu psal mail, nečekám že ho bude číst někdo s pravomocí měnit gplay, ale časem to snad daj do kupy.. Jinak z prohlížeče můžeš každé album ze své nahrané knihovny stáhnout pouze dvakrát (!), přes manager lze naopak zase stáhnout pouze celý nahraný obsah naráz. Na Linux existuje přehrávač Nuvola Player, na Windows je zatím nejpoužitelnější (ale stále dost nepohodlné) přehrávání přes Chrome.



    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    Sice to sem zas tak nepatří, ale... věřim, že to tu někdo ocení.

    Pokud používáte igoogle jako home page a byli jste zvyklí na RSS Gadgety tak... takřka 100% náhradu jsem včera našel zde: http://www.ighome.com - po cca 15min nastavování z toho mám zcela původní igoogle page, která je dle mě možná i lepší :) včetně gmailu, kalendáře atd....
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    K dnešnímu dni konečně funguje:
    https://play.google.com/store/music

    nějaký zkušennosti?
    EVZENECEK
    EVZENECEK --- ---
    Nemá někdo nějaký info o český Google feedback group?
    FROGY
    FROGY --- ---
    FI_CZECH: ja to normalne mam nahore vpravo pod ozubenym koleckem, resp. se odtud otevrou puvodni My maps, resp. nabidka na nejakou tu advance verzi Engine lite nebo jak....
    FI_CZECH
    FI_CZECH --- ---
    Zkousel jsem beta verzi novych google map.Nevite,jestli i v novych mapach existuje nebo bude existovat neco jako puvodni 'Moje mista' - moje mapy? Exportuju si body z GPS podle toho,kde se zrovna nachazim. Vytvarim tak postupne KML soubor a ten si importuju do vlastni mapy,kterou pak zobrazuju na svem blogu. Tesil jsem se na nove moznosti v ramci novych google maps,ale nemuzu zde ani spravovat sve vlastni mapy,takze pro editaci pro blog,se musim prepinat do puvodni verze map.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    add: nebo hrabej v settings, možná to tam někde bude... ale myslim že neni.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    MUI: už neni gTalk, už je hangout. Vyrob si filtr, zadání specifikace budou zprávy z hangoutu, zadání činnosti cokoliv od delete přes archive až po move to.
    TOM
    TOM --- ---
    Google se vydal na Galapagy
    MUXX
    MUXX --- ---
    pripadne nemas nejaky pocitac kde je to heslo ulozene v prohlizeci?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    BARUNKA: napadá mě získat zpátky staré tel číslo... ;) mohlo by to jít přes operátora...
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    BARUNKA: ...žádný backup mail, špatné číslo, otázka, na kterou neznáš odpověď?
    Dobře si to zapamatuj, protože tomuhle se říká zkušenost a jsi-li moudrá, vyjdeš z ní obohacena o ponaučení. Jsi-li i chytrá, příště si ke zmíněným přidáš i backup-mail který Ti bude ten příští gMail zrcadlit.
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    Zdravim,

    nevi nekdo jestli se da nejakym zpusobem zjistit zapomenuty heslo od Google mailu? Nepamatuji si jak jsem odpovedela na kontrolni otazku, nezadala jsem tam zadny druhy email a telefonni cislo jsem si zmenila,takze mi ani nejde poslat sms :(

    Budu vdecna za jakoukoliv radu.Jedna se opravdu o muj email.Nechci nikomu jinemu hacknout jeho.

    Diky
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    Google glass interface

    Glass How-to: Getting Started - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=4EvNxWhskf8&feature=player_embedded
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    docela dobrý reklamní koncept myslím...

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam