• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOTCOMFotosouteze aneb mel jsem to v kapse, ale porota to zase zvorala
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DOTCOM:
    na home ale ja tam mam vypnute zobrazeni udalosti...
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    KOC256: to je divny, me funguje? kam te to hodi?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DOTCOM:
    me ten odkaz nefunguje :o)
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    mirne OT, ale jako admin si to muzu dovolit :)
    jste zvani na vernisaz me prvni fotovystavy!
    [ From Russia, with luck / vystavagallery show / 11.7.2010 / CR - Praha - Bar Andalusky pes ]
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    DOTCOM: moc pěkná fotka... taky sem takovou posílal do soutěže, ale bohužel bez úspěchu...
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    EGGH: tak to dost dobry!
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    EWUSHA: doplnim temata:
    1. Ve větru
    …rozevláté větve, vlasy, divoký rej vloček ve vichru,… ale také chladivý vánek v letním parnu…
    2. Houby chutné a nechutné
    …nejen majestátní hřiby, ale i beztvaré rosoly, podivná cosi,… to vše je ten tajemný svět
    3. Ptačí svět
    …někdo jim závidí pohled shůry do korun stromů, ale je to i boj o přežití, zimní chlad, číhající kočky,…
    4. Pohádkový les
    …je přeci ten plný tajemných trpaslíků, divotvorných zvířat, víl, tajemných chýší a zázraků. Kde ale je?

EGGH
    EGGH --- ---
    1. místo - charita Opava, soutěž Můj svět

Je to hodně zajímavá soutěž pro dobrovolníky a pracovníky charity, takže pokud dobrovolničíte, tak se letos určitě taky připojte.
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Tak aj já přidám info o jedné soutěži :-)

POHLEDY DO PŘÍRODY
    http://www.smop.cz/
    Uzávěrka: 15.10.2010
    Cena: drobnosti a předplatné časáků

DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    abych sel sam prikladem - tohle bylo 1. misto ve fotosoutezi s ceskenoviny.cz, tusim ze 2008 v kategorii sport (link uz neexistuje)
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    tak vazeni, anketa vas usvedcila! Nechce se mi verit, ze pri tolika poslanych fotkach by byla tak mizerna uspesnost, ze na nastence jsou jenom 3 zaznamy. tak hazejte uspesne fotky, at je na co koukat! nemusi to bejt prvni misto, klidne i to co proslo do nejakeho uzsiho vyberu...
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    Člověk a město, městečko, vesnice
    http://www.atfoto.cz/index2.html
    Uzaverka: 30.6. 2010 Cena: 1. misto: poukázka na nákup fotografického zboží v Centru FotoŠkoda v hodnotě 1000kč
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    nova ankteta je tu :)
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    tak vazeni, zaclo hlasovani v druhem kole Lafango photo contest 2010, kde mam i jednu svoji fotku "The spinning stones". tak nevahejte hlasovat :)
    http://lafango.com/photo-contest-round2/vote/michael_komm
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    I love my city
    http://iwannagothere.com/contests/i-love-my-city
    Tema: oblibene misto v tvem meste
    Uzaverka: 30.6. 2010
    Cena: 1. misto: Diana F+ Lomo Camera
    _JP_
    _JP_ --- ---
    DOTCOM: taky možnost, ale mně se to takhle šmelit nechce :)
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    _JP_: no to popravde receno vubec nic neznamena - oni kontroluji jenom exif udaj. Loni jsem tak napriklad pomoh kamosovi se SONY kompaktem, aby se moh zucastnit - nahral jsem mu tam nakej exif z D70.
    jinak (uz sem to psal nekolikrat do nikoniho auditka), jsem se sam dostal do prekerni situace, pac jsem tam chtel dat fotku focenou na film. No a oni mi to nechteli uznat. tak jsem tam nakonec musel do ty oskenovany fotky nahrat nakej nahodnej exif, kam jsem s velkym gustem zadal camera model Nikon FA :o)
    _JP_
    _JP_ --- ---
    DOTCOM: tahle soutěž se mě netýká, protože nevlastnim nikon :)
    škoda, téma dobrý
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    _JP_: ale tak zrovna u toho aktu to neni spatna zaminka jak obrat nakou modelku o posledni kus obleceni,ne? :)
    popravde to ale delam taky tak - kouknu na tema a pak zacnu patrat v pameti a v archivu kde co mam. potiz je v tom, ze toho v archivu mam tolik, ze se to dost blbe hleda :(
    ted ale premejslim, ze bych pro nikoni kalendar nafotil neco extra, akorat zatim nemam uplne presnou predstavu co :o)
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    KAROLKA: nahod linky at muzu doplnit nastenku :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam