• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOTCOMFotosouteze aneb mel jsem to v kapse, ale porota to zase zvorala
    CLASSIC7
    CLASSIC7 --- ---
    vyzera to dobre len som nejak nepochopil tie grafi -2.8 -2.6 -2.4 co to znamena ?
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    doplnil jsem to o par nazornych grafu. Co rikate na ty fotky na prvnich mistech? me teda prijdou dost neskutecny :)
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    taak, aktualni poradi nikoniho kalendare, zatim velmi orezane, budu to jeste vylepsovat
    http://temp.rdx.cz/nikon.php
    nesirte to mimo nyx prosim
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    uz sbiram statistiky od patku, zitra se muzete tesit na online poradi :)
    AETHER
    AETHER --- ---
    BRUN: ja to jen tak namatkou prochazela a narazila na to
    BRUN
    BRUN --- ---
    AETHER: dobry :) mne se s tim nechtelo hledat. to by me zajimalo, jaka mrdka bude na prvnim :)
    BRUN
    BRUN --- ---
    HUGGI: nevim, moje fotka to neni.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    BRUN: ehm..co to ma za strasnou TK?
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    DOTCOM: stejne je to divne soutezeni takhle. takhle me to nebavi.
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    MORPHLER: no o tom sem uz taky slysel. Ono to ale neni v podobnych soutezich tak hrozny - nepotrebujes tisice hlasu na to aby si prosel do 2. kola, na to staci IMHO par desitek
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    DOTCOM: na capatchu existuji (indicke) firmy, ktere to za par centu budou doplnovat za vas. nedavno to zkousel Cermak z reflexu a pry se to docela da pouzivat..
    CLASSIC7
    CLASSIC7 --- ---
    to by bolo supr ja som tu 1. fotku nenasiel ale co som pozeral z minuleho roku tak vyhralo nieco obycajne a tie co boli k tomu taky nic moc :) zatim sa drzim v prvej 10 ale nejako mi zacinaju dochadzat kamosi ochotny hlasovat
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    ano, zvlast kdyz clovek vlastni nejakou domenu a ma na hostingu neomezenej pocet mailboxu :)
    ta captcha je trochu oser, ale podle me by se mohly dat rozlousknout.
    btw napisu asi nakej skript co ty fotky bude radit podle poradi a hodim sem link
    BRUN
    BRUN --- ---
    tady nemusis bejt hacker, staci si zalozit 200 mailovych adres. prosel jsem si ty fotky ve vedeni a jsou sileny :)
    CLASSIC7
    CLASSIC7 --- ---
    DOTCOM: :D to jo generovat mail adresi nasledne otvarat linky a prepisovat obrazok troska moc zlozite :) ale hodila by sa takova injekce :)
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    vyhrava vzdycky nejlepsi hacker :)
    CLASSIC7
    CLASSIC7 --- ---
    to ano :) ale je to len jeden mali objektyv hlavnu cenu urci porota
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam