• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOTCOMFotosouteze aneb mel jsem to v kapse, ale porota to zase zvorala
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    to jsem zvedavej na vysledky. Budete zas nekdo delat nejaky kulisarny se skriptam v hodnoceni ?
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    do uzaverky nikoniho kalendare zbejva uz jen par dni! ja uz tam svoje prispevky nahral
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    FATBOZZ: to teda :)
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    PLAYER: asi to bude tim zadanim... kazdy si nestarnouci okamzik vylozi jinak
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    K tomu Nikon kalendari. Zda se mi to, nebo se vetsina prispevku nejak netrapi se zadanim/tematem?
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Zkusil jsem Nikon Kalendar, uvidime :)
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    tak s prahou fotografickou jsem letos spokojenej. Sice jsem dostal jenom cestny uznani, ale na vystave mi visi 10 fotek. Prijdte se podivat do staromestsky radnice!
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    jakou karieru?
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    ja sem jednou koukal na nějaký video kde o tom mluvil, a sám říkal že si myslel že tou výhrou to skončí, ale že prej byl překvapenej když se mu pak ozvali na další spolupráci... výbavu mu nedotujou ale má u nich výhody respektive v začátcích měl... takže spíše ta výhra byla odraznej bod co mu pomohl postavit karieru....
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    taky si nemyslím, že by na tom postavil kariéru..
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    TWARR: Nevim jestli na tom postavil kariéru, ale byl ve správnou chvíli s D3 na správnym místě, Nikonu se hodila jeho image studenta fotky, kterej se nebojí přišroubovat foťák za 130 tisíc na motorku která skáče 10 metrů vysoko, tak ho občas properou v nějakejch novinkách, ale co vim, tak vybavení si kupuje za svý a žádný velký slevy se nekonaj (pro ty co si myslí že to má od Nikonu).

Tady na vernisáži jeho výstavy
    DSC_7494
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    je to OT, ale hodit to sem musim
    Pirátské Noviny - Den tripodů. 28.6. 2012, 16:30, Karlův most, Praha
    http://www.piratskenoviny.cz/?c_id=697035
    TWARR
    TWARR --- ---
    a to je jako kdo? a ne link nechci ... dekuji
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    DOTCOM: když vidim jak na nikoňácky soutěži postavil karieru Dan Vojtěch tak mě mrzí že jsem Canonovej =D
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    DOTCOM: tak už to poslala a jsme na tom stejně :)
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    SIIMA: ne, me akorat napsali ze jedna moje serie dostane cestny uznani. jak si na tom ty?
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    DOTCOM: jo. teda ne. teď mě zase Věra zdrbla v telefonu, že jsem ještě neposlala fotku k tisku. zase mi zkomolili mail :)
    a komplet výsledky asi neposílala, co?
    EGGH
    EGGH --- ---
    Pouze pro SK občany, na počest 1150. výročí příchodu Cyrila a Metoděje na území Velké Moravy http://www.slovakpressphoto.sk/
    EGGH
    EGGH --- ---
    Enter Competition - Cork Street Open Exhibition
    http://www.corkstreetopenexhibition.com/entries.asp
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam