• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOTCOMFotosouteze aneb mel jsem to v kapse, ale porota to zase zvorala
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    DOTCOM: dřív byl taky nějakej čistej českej foto časák co se zaměřoval spíš na klasickou tvorbu a tenhle mi přijde hodně podobnej... a oba jsou strašný
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    lol :)
    Fotosoutěž | Výroba domácích knedlíků Svoboda
    http://www.knedlik.cz/fotosoutez/
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    DOTCOM: jinak nazev toho clanku je "glamour postprodukce" a je to nejvetsi PS fail za posledni dobu
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    DOTCOM: ovsem to jsou dobry zmrdi :)

*Kontrolní otázka - Název článku v ČS Fotografii č. 15/2013 na straně 34:

*Tyto stálé fotosoutěže jsou vypsány výhradně pro čtenáře magazínu Československá Fotografie, nikoliv pro širokou veřejnost, proto prosím odpovězte na kontrolní otázku. Pro čtenáře elektronického vydání magazínu je platná strana 36.
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    Fotosoutěže - Elektronické zasílání - Československá Fotografie
    http://www.csfotografie.cz/aktuality-a-zajimavosti/fotosouteze-elektronicke-zasilani.html
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    S tim sportem souhlas, ty me bavej, to dite je fail.
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    PLAYER: to prvni misto sem taky nepobral, nejvic se mi libily mazly sporty na nakym 6 (?) miste. Ale zas je pozitivni, ze fotky ditete byly az treti ;)
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    DOTCOM: bez servitek? Hodne smutny! Drtiva vetsina fotek je do CB ucelove prevedena, nedavaji absolutne zadny smysl v kontextu zadani tematu (marne jsem u vetsiny otistenych fotek hledal nejaky emocni kontrast, protiklad, tedy ono "cernobilo"). Vrcholem je pak "vitezna" fotografie, ktera nema ani hlavu ani patu. Autor je nepochybne "neci" kamarad.
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    co rikate na vysledky souteze "Muj cernobily svet" v casopise FOTO?
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    EGGH: odkaz bude pry az v breznu, aspon tak to psali v poslednim cisle, ktere jsem si ke skode opet koupil (ze ja se nepoucim!)
    EGGH
    EGGH --- ---
    DOTCOM: Neměl bys odkaz? Díky .)
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    tak bacha, 21. stoleti dorazilo i do ceskoslovenske fotografie. od brezna pry akceptuji elektronicky poslane soutezni fotky :)
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    DOTCOM: poslední téma jsem chytil 5. místo minulej rok 2x 4. =D tohle téma mi asi nějak nesedne ale zkusim =D
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    dovolil jsem si zalozit novy klub
    [ Foto servery - zajimave weby a fotky z nich ]
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    prave prisla prihlaska na prahu fotografickou. Budete se ucastnit?

PRAHAFOTO_CZ.pdf (129616 B)
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    Sport Amatér Foto 2012 – rajce.net
    http://www.rajce.idnes.cz/sportamaterfoto
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    DOTCOM: popravdě sem teda ani nečekal že si mě v tom kvantu fotek co tam jsou vůbec všimnou =D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam