• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    SPOBY: Svým způsobem ti rozumím, taky mě to trochu (víc) štve. Ale řezat bych do sebe nenechala, už před několika lety mi došlo, že je to způsobené mimo jiné i tím, že mám v tom místě široké kosti a s těmi stejně žádný chirurg nic neudělá. Plus mám pořádnou prdel, ne že ne :D
    Kvůli 4 centimetrům rozdílu bych to nedělala už vůbec.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    SPOBY: Ano, je to normální, je to typ postavy. Naše rodina by mohla vyprávět. (Mám boky:nejširší místo přes zadek a stehna 95:114 (měřeno narychlo přes džíny).)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    ZUZKAOU:
    TINA_SALO:

štítnice?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CORNELA: Zase kdyby jí to řekl ještě i plastický chirurg, třeba by to k něčemu bylo. Mám za to, že ti příčetní rozmlouvají zákroky lidem, kteří je nepotřebují.
    MALKE
    MALKE --- ---
    CORNELA: nepředpokládám nic jiného, ale někdy se zkrátka nedokážu ovládnout.
    MALKE
    MALKE --- ---
    SPOBY: Nic mi do toho není. Nechceš to slyšet. A je to typická internetová rada, ale já prostě musím: dívala jsem se na tebe na blogu, stehna máš naprosto normální, jsi krásná ženská a místo plastického chirurga bys potřebovala psychologa... Protože jediné, co není v pořádku, je to, že se nevidíš.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    V teoretické části je pěkně shrnuto jak je to s metabolismem tuků, s metabolickým syndromem a tak.

http://is.muni.cz/th/281376/prif_m/Diplomova_prace_-_Lenka_Kolarova.pdf
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    huh...

Američanka chce být co nejtlustší, přítel ji krmí i trychtýřem - iDNES.cz
    http://revue.idnes.cz/americanka-chce-byt-co-nejtlustsi-zenou-f0c-/zajimavosti.aspx?c=A130509_153828_zajimavosti_zar
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MADIETTA: ono rizikové je v tomhle ohledu už vlastní kapesné + samostatné cesty ze školy.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ANNAWA: myslím, že je na pocit křivdy ještě malý, většinou má stoický přístup. Chodí loudit, ale dá si říct. Spíš se strachuju, co bude, až mu přestanu jídlo vydávat já/školní jídelna.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MADIETTA: a taky těžce nese jako můj nejstarší syn, že se prostě narodil s metabolismem, který zrovna velkým výstřelkům v jídelničku nepřeje? Navíc v kombinaci s tím, že je založením spíše povahy co do pohybu lenivější?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Musím se pochlubit - syn vyrostl o 5 cm, ale váží stále stejně. A je to celkem dost vidět. Mám radost, že se nám tloustnutí snad na chvíli podařilo zastavit. Je to teda za cenu dost přísného režimu, ale vedli jsme o tom několikrát řeč a on to myslím pochopil, takže sice občas má záchvaty loudění, ale většinou je smířen s osudem. :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MANXX: Mám takové temné podezření, že právě na základě filmů, internetových článk a tak (tuším že o tom byl jeden díl Bones) se něco takového legitimizuje a ještě z toho slečna dělá přednost.

Něco jiného je přijetí sebe sama, protože bez toho se těžko člověk dostane do nějakého zdraví nehohrožujících hodnot. A něco jiného je užírat se cíleně...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Um...

Jsem tlustá a jsem na to hrdá. Říká dívka, která se nechává přítelem vykrmovat - Liberecký deník
    http://liberecky.denik.cz/zpravy_region/jsem-tlusta-a-jsem-na-to-hrda-rika-divka-ktera-se-nechava-pritelem-vykrmovat-201.html
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TINA_SALO: no to očkování. Dyť to píše!
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    ARGANNAH: moje teorie zní: paní si lže do vlastní kapsy; paní jí jako vrabeček, je podvyživená a tělo si každý nadechnutí, když jde kolem pekárny, uloží do zásoby.... co jinýho by to asi tak bylo....
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ZUZKAOU:
    MADIETTA: za všechno mohou Číňani!
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    No, spíš je to další důkaz Havlíčkova slavného tvrzení, že hubnutí není matematika. Jestli teda paní samozřejmě nekecá.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ZUZKAOU: jestli u ní nefunguje zákon o zachování energie, to by ji měli zkoumat v NASA.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    zachyceno okounem v nějaké debatě na MMB

Eva Š. (Evasma) ID 28406,
    jako u mě najednou selhaly ty normální matematické zákony o energetickém příjmu a výdeji. Teoreticky mám hubnout, prakticky jde ručička na váze opačným směrem. Já už jsem v koncích. Rozhodně nežeru, cvičím poměrně dost, nevím, nevím, nevím. Ale toto všechno se zvrtlo po tom očkování proti encefalitidě a podle čínské medicíny za to může právě to očkování
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam