• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    LUSINDA: Protože devadesátky. :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    LUCIASHECK: Cvancarove by to slušelo. Možná i Halině.
    Nevím proč tehdy chtěla hubnout, měla pěknou postavu..... vzpomněla jsem si na tohle.

Halina Pawlovská - Ultra Fit and Slim - reklama z roku 2000 @ Staré Reklamy
    https://www.youtube.com/watch?v=o6lx5cZay3c
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUCIASHECK: to je to, co ti zbyde ve výběru, když si tlustá a chceš být sexi, neasi
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LUSINDA: Chapu spravne, ze to je priklad sexy obleceni?
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    LUSINDA: Protože si napsali na ksicht "krása ve všech velikostech." A just for the record, rozhodně pro ně nepláču. Mě všechny tyhle diskriminační firmy akorát tak serou.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já mám nějak přes 90, nevím přesně, ale jak mám všechno v pase, tak potřebuju 44 - 46.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOODYCAT: tak to já taky. A o 10 kilo méně, na pohled o 10 kg více :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAR_TINA: Ty mam XL.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOODYCAT: kolik máš kalhoty ninepine?
    já mám 95 kg bez otoku a teď +/-100 s otokem (který nemizí ani při třetí výměně léků :((() a mám dojem, že jsem dvě velikosti nad tebou nejméně. Je to strašně individuální.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    LUSINDA: Ja mam 105kg a vejdu se ve vetsine kramu do 40/42 :D
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MOODYCAT: před těmi 13 lety to tak bylo.....kdo nesehnal pěkné oblečení šel do Orsay. Kamarádka co tam dělala se mnou měla 120 kg a vpohode se vešla do 44.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    LUSINDA: O tom nic nevim.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    V ty velikosti tam mají spoustu sexy oblečení

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Nevím proč tu vlastně pláčete nad polským orsayem co skoro zkrachoval......kdyz v nextu máte daleko kvalitnější věci ve velikosti 56 v množství skoro 450 modelů. https://www.nextdirect.com/cz/cs/shop/gender-women-productaffiliation-clothing/size-56#0
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    LUSINDA: takovou zkušenost teda nemám.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MADIETTA: jestli si někdy to jejich oblečení zkoušela tak určitě víš, že je tak o velikost větší než se tam píše
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ARGANNAH: minutou filtrování zjištěno, že na webu Orsay mají tři, slovy 3 ks oblečení ve velikosti 48, z toho jedna pouzdrová minisukně, a 85 ks ve velikosti 46. Jako velikost XXL označujou vel. 44, takže to není relevantní.

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JOPS:
    RSZ: muž můj není úplně moc vysoký a když už se podaří najít kvalitní bavlněné tričko podle jeho přání, je mu moc dlouhý. Takže si pište Weird fish a Ulla Popken - basic pánské, i když nejmenší je tam Lo a to už je na slušný hrudník, zase se tam vejdou chlapská ramena.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    ELIZHANNAH: Píšu to z pozice prcka, co si kupuje obvykle XL, 44/46, a je mi všechno dlouhý, dokud jsem se vešla do M, tak to bylo docela v pohodě. Ztěžuju si jenom trochu, dlouhý se dá pořád zkrátit, když je to někomu krátký, tak to má horší. Já mám aspoň trochu šanci, že když se mi třeba někdy podaří zhubnout, tak mi věci zase budou na délku víc v pohodě, ale pokud je člověk dlouhej, nedej bože dlouhej a hubenej, tak nevím, co dělá.
    JOPS
    JOPS --- ---
    RSZ: no... co jsem zhubl, tak muzu v pohode nosit xl obleceni, ale stejne zase zacinam kupovat xxl, protoze k mym dvoum metrum jsou mi XL trika kratka. Proste mi koukaji zada a to absolutne nesnasim...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam