• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIM42 klub Peace Is Dead - Pruser crew - Militantní bezdomovci
    JEAGER666
    JEAGER666 --- ---
    příšte si vezmu slipy ad hominem :-D
    DESPERADO123
    DESPERADO123 --- ---
    GULDUR: zkus to, schválně ;-)
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    a jéje, první fanoušek burzum se ozval
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    DESPERADO123: A mikina Graveland je do Discentra přípustná? A vůbec nemáte někde nějakej dress code??? Abych nebyl za burana...
    MASOO
    MASOO --- ---
    onehda sem tu slibovala nejaky soucastky kompu na dekorace, ale vzhledem k neplanovanymu nechtenymu rychlymu stehovani je davam kamosovi, co si pro ne prijde:(
    TAR
    TAR --- ---
    Skoda ze dnes na hracim odpoledni byla hodne mala ucast!!! I tak to bylo prijemne.....
    LALINA
    LALINA --- ---
    YARRDESH: :-))))))) "popravišťátko" :-))) krásný slovo:-)))

    ok, to asi nebude problem, já si mikiny s bubu obrázkama od kapel nekupuju, lidi by se mi potom nedívali do očí, ale na ...no na obrázky žejo:-))
    Ale to popravišťátko by nebylo marný, daly by se tam dělat s/m performance třebas .-))
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    lustrace. vyboura se jedna stena, aby u baru mohl stat policejni anton a v nem budou vysoleni detektivove googlovat jmena jednotlivych navstevniku, kteri dostanou u vstupu pouta a bude jim odebrana obcanka&mobil kvuli dalsim jmenum. dalsi bataliony detektivu budou zatim razovat v prestrojeni ulicemi a patrat po techto dalsich konexich. na zachodech se zridi CPZtka a pod podiem bude male popravišťátko.
    no, vazne, vzit si na sebe obleceni, jehoz koupi financne podporis nazi kapelu, resi diky zvyku viditelnyho jmena/loga ty kapely veskerou lustraci, dotazniky, myslenkove sondy etc :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    YARRDESH: nechtěla bych to tady rozvádět radši moc, ale mě už pár vyšinutejch lidí označilo za nácka, tak nevím....Bude nějakej vstupní dotazník, nebo lustrace ? ;-)
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    LALINA: ac je to sporny, tak burzum bejva oznacovana jako nazi kapela. jde teda hlavne o varga a lidi kolem nej, nez muziku samotnou, no, kazdopadne desperat321 se snazil naznacit, ze neni problem, kdyz prijdou blekosi, akorat by nemeli bejt NSBM, coz je u BM holt zaznamenatelna cast posluchacstva.
    LALINA
    LALINA --- ---
    DIM42: ne, my jsme se tak trochu báli.....


    DESPERADO123: co to je "mikyny Burzum" ?

    btw- koukám, že u mého příspěvku mám 4 mínus - to jako proč? Jste tu přecitlivélí na "politicky nekorektní slova" nebo co? Prozraďte:-)
    DESPERADO123
    DESPERADO123 --- ---
    LALINA: Pokud nebudou mit mikyny Burzum tak at jich tam prijde treba 150. Sou vitany.
    DIM42
    DIM42 --- ---
    LALINA: a nedivali ste se na ne vy taky jako na sajrajt? ja si to rad poslechnu ale upravovat svuj vzhled nebudu :D
    LALINA
    LALINA --- ---
    DESPERADO123: doufám, že přijdou metalisti a nebude to tam jako kdysi jinde, kde sice hrála blackmusic, ale lokál byl narvanej smažkama a kšiltovkama, který jakoukoli muziku ignorovali a nás tři se dívali jako :co to sem leze za divnej sajrajt. :-/////
    DESPERADO123
    DESPERADO123 --- ---
    Pokud máte rádi garáž punk, starý US hardcore punk a nebo kapely typu Dean Dirg, Henry Fiat Open Sore, Regulations atd. Nenechte si dnes v Discentru ujít UZBEKS z Izraelele, jejich totálně našlápnutý hardcore punk rozhodně stojí za to. Jak zní si poslechněte zde www.myspace.com/uzbeks . Kapela je právě na svém prvním turné na podporu před nedávnem vydaného alba. Tak si vyražte dát drink a zapogovat na židovský hardcore punk!

    Akce začíná v 19:30. Vstup dobrovolný.
    DESPERADO123
    DESPERADO123 --- ---
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    _A5_: Ses blazen :)
    USTRICA
    USTRICA --- ---
    včera ačkoli bylo na dveřích napsáno " Dnes zavřeno" jsme měli večer spontální koncík. jeden člověk co tu par dní přebýval než pojede dál, nam ukazal sve umění na španělku. sqělej večer.
    _A5_
    _A5_ --- ---
    jojo, byla to povedena taskarice...skoda toho fightu, ale kdyz typek reagoval na podani ruky hlavickou, tak musel dostat no :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam