JINDRICH: aha. tak to jo pak...
no myslím, že zrovna po organizátorský stránce se snažíme organizátorům vyjít docela vstříc... by mě fakt zajímalo kde jinde kapelám navaří, kde jinde jim pujčí bicí, kde jinde jim pujčí i případně comba, kde jinde jim kdo doveze aparát po praze zadarmo... co se technické stránky týče tak začátky byli krutý. ale poslední tak 3 měsíce se držíme co se týká technický parametrů na dobrý úrovni...
no ale je těžký se o něco snažit pokud názor lidí na discentrum je třeba takovýhle:
"Dokaď bude prostředí v klubu tak "pankový" těžko tam lze čekat jiné než pankové akce (to je podobné jako v Discentru, je sice pěkné, že tam jsou knížky a počítače, ale upřímně, ani náhodou mne nenapadne tam přijít "jen si něco přečíst". Proč? Možná protože ten klub je v nějakém stavu, potulujou se tam v jakoukoliv hodinu agresivní ožralové, kteří tam bydlí atd. Prostě ideální místo na rozjímání.. :-/ "
"vytvořit prostor, kde se budou cítit bezpečně, uvolněně, kde to bude prostě hezký (a upřímně to tam třeba nebude vypadat jako teď na wolkrovce nebo v disscentru - první a zřejmě poslední dojem z disscentra pro mě byl, že první co uvidim, když tam přijdu je nějakej týpek, co sedí před barem a bleje si na bundu a pod sebe)"
a v tomhle jim žel dávám za pravdu