• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIM42 klub Peace Is Dead - Pruser crew - Militantní bezdomovci
    rozbalit záhlaví
    ORLIK
    ORLIK --- ---
    SGNLR: Kdybys potřeboval, mám na mlejně silný COčko a moc šikovnýho svářeče. Od Cibulky cca 15 km. V sobotu tam asi budem na Olyfčiný svatbě
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    cibule mam jen 18kg

    nicmene OT : nebyl by u vas nekdo kdo by byl schopnej mi u LT zavarit mensi diru v podvozku- rad bych se dival a priucoval a odmenil to nejak.nemelo by to bejt vic prace nez na par hodin.diky!
    PRDOLA
    PRDOLA --- ---
    Shanim cubuli aspon 23kilo nevite nekdo o nejaky?
    LUPUSWONDERBOY
    LUPUSWONDERBOY --- ---
    ORLIK: Když nechám stranou úsměvný ohánění se psychiatrickejma diagnózama - bájivá lhavost 8), tak dokážu pochopit, že vás nasrali a museli jít. Je ale nějakej rozumnej důvod proč tohle špinavý prádlo pereš tak důkladně na veřejným fóru? Určitě znáš to přísloví s kamenem a vinou.
    ORLIK
    ORLIK --- ---
    Slyšel jsem, že se k vám na Cibulku nastěhovala jistá Ivana s cca čtrnáctiletým synem Sanem. Důrazně před nimi varuji! Kluk je celkem v pohodě a zasloužil by dostat šanci, i když jsou u něj pravděpodobný puberťácký lapsy, včetně touhy po různých módních hračkách a ochoty získat je všelijakým způsobem. Ale zato maminka je opravdu nebezpečný troublemaker, kde se charakterové vady snoubí s psych. diagnózami - rozhodně paranoia a bájivá lhavost. Už vyjídala Buďánku, odtamtud ji holky poslaly ke mě na mlejn a ještě dostala na cestu litr. U mě měli měsíc all inclusive zdarma, resp. přispěli ten litr či 1200 co před tím dostali od Anežky. Po onom měsíci jsme začali vážně přemýšlet, co s nimi, protože v podstatě nebylo mlejňáka, který by z nich neměl špatný pocit a to jsme zvyklí na ledacos. Dilema, jsetli je tu nechat do konce školního roku vyřešilo zjištění, že mi ukradli z mého pokoje skoro 400 EUR a Jirkovi se ztratilo z tržby z Karlova mostu 800 kaček. Důkazy byly zcela nezvratné, např. spolu s eury se mi ztratila památeční dolarová bankovka, kterou jsme pak našli u Sana v báglu. Takže se museli okamžitě pakovat a za počínající povodně mlejn opustit. To co se při tom dělo, bylo moc i na můj silný žaludek. Lezly z ní opravdu nechutné věci, včetně výhružek policií a úřady, velmi se taky snažila nás rozeštvat a přehrát podezření na někoho z komunity, v čemž ovšem neměla šanci uspět, jsme zaplaťpánbůh dost stabilní a stmelení. Ivaně jsme nabídli, že všechny věci, které nepobere, si odsud může do týdne odvézt, už se samozřejmě neukázala. Nechci to tu rozmazávat, ale mám pocit, že varovat vás je moje povinnost, kdo chce znát detaily, kdyžtak pošta. Každá subkultura by se měla umět bránit před podobnými kazisvěty a přdávat si otevřeně informace je naprostý základ, Ivana vystupuje jako velká squaterka a pilíř amsterdamské scény, kdyby mi lidi z Buďánky včas a otevřeně řekli, že ji vůbec neznají a není to žádná zasloužilá harcovnice, které stojí zato pomáhat, mohl jsem být o deset litrů bohatší a to by se teď po povodních sakra hodilo!
    BLANA
    BLANA --- ---
    BLANA
    BLANA --- ---
    STEREO1985
    STEREO1985 --- ---
    MAPE: dobrý no a do Prahy nejedes?
    MAPE
    MAPE --- ---
    zhanam na Cibulu do atelieru okna - rozmery 97x147cm.
    RYBE
    RYBE --- ---
    Potlach = 1x za 5 let mejdan jak govado,neasi! :) ..živý kapely,točený pivko,kořalka a voheň jak kráva u nás na chatě v divočině mezi skálama v nejstarší chatový oblasti v čr.. (a tímto jste všichni srdečně zvaný!)
    DIM42
    DIM42 --- ---
    RYBE: co to je?
    RYBE
    RYBE --- ---
    29.06.2013

    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    dole video ze včerejší debaty: KAM SE POSUNULA VEŘEJNÁ KONTROLA POLICIE ANEB OSVĚDČILA SE GENERÁLNÍ INSPEKCE BEZPEČNOSTNÍCH SBORŮ V PRVNÍM ROCE EXISTENCE?
    hosté Ivan Bílek /ředitel GIBSu/ a Václav Láska /adokát a bývalý policista/
    policista.cz | Online přenos: debata o prvním roce GIBS
    http://www.policista.cz/clanky/reportaz/online-prenos-debata-o-prvnim-roce-gibs-952/
    je to teda dost dlouhý, ale celkem zajímavý a zábavný.. a řeší se tam i policejní násilí..
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    ot: vyoada to e nakladovy nadrazi zacina ozivat http://www.praguebiennale.net/ tak uvidime zda dobrym smerem...
    BLANA
    BLANA --- ---
    CTVRTECNI PROMITANI zacina zhruba v osum a bude se promitat:
    THE STATE IS THE ONLY TERORIST
    DER BAADER MAINHOF KOMPLEX
    EMMMA
    EMMMA --- ---
    BLANA: a co budou promitat? a od kolika tak zhruba? dik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam