• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIM42 klub Peace Is Dead - Pruser crew - Militantní bezdomovci
    MATT
    MATT --- ---
    MATT: prosim prosim, moh byste se nekdo rozhlidnout, bud to zustalo nekde kolem beden nebo pred barakem kdyz se nakladalo. predem moc dik.
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    NOMAAD: hahaha, slusny :D
    RYBE
    RYBE --- ---
    :D Upír Krejčíř
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    No comment...

    PINDAKOVA
    PINDAKOVA --- ---
    Zdravim vespolek. Poptavam didiho, vypada to realne s nejakym tim linem. At se ozve do posty. cau k
    _A5_
    _A5_ --- ---
    PANKI4: "The truth hurts, hippie!"
    7.62 Design 'Peace is Dead'
    http://www.specialforces.com/7-62-design-peace-is-dead
    PANKI4
    PANKI4 --- ---
    hele.. fizl v tricku PEACE IS DEAD
    protest ?esk� bud?jovice - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pbOdPiFJEug
    MATT
    MATT --- ---
    zdravim, po pajacove svatbe mi chybi kus lavalampy. takova plechova stribrna trubka, treba 5cm, na jedny strane zuzena na druhy s kratkym zavitem. Nenasli jste to tam nekde? dik
    ORLIK
    ORLIK --- ---
    AKUKA: No to ani nemusela, kdyz jste ji vse dali sami dobrovolne. Anezka mi ji na Dejvickou privezla autem a jeste ji na cestu dala tisicovku. Skoda, ze jste si ji tam nenechali, kdyz byla tak bezva.
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Vzpomínám na krásné jaro s Vámi vy moji drazí nepřizpůsobiví spoluobčani!Všechny vás zdravím a pořádně tam zlobte i za mě....Jenda,Patagonie,Chile.
    AKUKA
    AKUKA --- ---
    DIM42: Taky bych chtěla doplnit, že za celou dobu pobytu Ivany na Buďánkách se nic neztratilo, rozhodně nás nijak nevyjídala a všechno bylo ok, podle dohody.
    DIM42
    DIM42 --- ---
    omg src:
    BLANA
    BLANA --- ---
    DNESKA PROMITANI!!!
    nestihla jsem nahodit driv, jakozto hlavni film budeme promitat
    SHORTBUS http://www.csfd.cz/film/136210-shortbus/ , dale par kratkych filmu na tema bodymodifikace ;)
    DIM42
    DIM42 --- ---
    muzu k tomu napsat jediny: Ivana a San u nas byli asi tak tri tydny a zadny problemy s nima nebyli a souziti/domluva s nima byla naprosto v pohode, coz samozdrejme neznamena ze to jinde nebylo jinak...
    LUPUSWONDERBOY
    LUPUSWONDERBOY --- ---
    ORLIK: Nebudu se pouštět na podobně tenkej led jako ty, snad si rozumíme. Problém je ve formě - myslím, že ti nic nebránilo na cibulku dojet, někomu zavolat, nebo napsat DIM42. Tenhle veřejnej pranýř je pro mě farizejskej (možná by sis ten příběh mohl nastudovat .) a i jinak nepřijatelnej. Chceš-li v tom pokračovat, pošta.
    ORLIK
    ORLIK --- ---
    SGNLR: Kdybys potřeboval, mám na mlejně silný COčko a moc šikovnýho svářeče. Od Cibulky cca 15 km. V sobotu tam asi budem na Olyfčiný svatbě
    ORLIK
    ORLIK --- ---
    LUPUSWONDERBOY: Na psych. diagnozách bývá málokdy co úsměvnýho, snad krom některých zábavných sex. deviací, takže nevím co tím myslíš. Soužití s jejich nositeli není dvakrát příjemné, takže je min. dobré vědět, do čeho člověk jde. Pokud znáš dotyčnou osobně a jsi v tomto oboru nějak vzdělán, milerád si přečtu tvé námitky, nepovažuju se za neomylného, nicméně nemám ve zvyku psát nějaké nepodloženosti. Ten důvod, proč to tu píšu veřejně, sis mohl přečíst v mém postu, pokud jsi dočetl do konce. Není to žádný praní špinavýho prádla na veřejnosti, prostě se tu po scéně pohybuje podvodnice, které obložila už dost lidí a dvě komunity a právě se usídlila ve třetí. To, že ve svém neblahém díle může pokračovat je právě díky tomu, že se některým sluníčkovým lidem nechce řešit nepříjemné věci a být za ty zlý, co ubližujou ženský s dítětem a "perou špinavý prádlo". Jde mi jen o zabránění v pokračování její trestné činnosti, což je všeobecná občanská povinnost. Promězamě se jí třeba ujmi a pěstuj na semeno, já považoval za svou morální povinnost před ní varovat, zvlášť když se doslechnu, že ode mě zamířila do místa, který mi už dobrých 20 let leží dost na srdci, znám osobně jeho obyvatele a nechci, aby byli poškozeni.
    Ježíšův evangelijní výrok o kameni a vině samo znám, ale nějak nechápu souvislost. Já lidi neokrádám, pohostinnost nezneužívám a na mlejně podobné chování rovněž není zvykem. Ivanu nehodlám jakkoli trestat natož vyzývat k lynči, za to mi nestojí. Možná by sis mohl ten příběh nastudovat: ev. sv. Jana, kap. 8 verš 1-11.
    DIM42
    DIM42 --- ---
    k tomu plagatu prislo jeste povidani:

    " Salut,

    rádi bychom vás pozvali na benefiční koncert pro agregát, kterej proběhne v neděli 30. června, v 17h na Cibulce. Idea celý akce je taková: jde nám o to vybrat základní peníze pro koupi agregátu. Ten by měl bejt ve společným vlastnictví punx a volně k dispozici tomu, kdo by si chtěl udělat venkovní akci..
    Cítíme, že venkovní koncerty maj zvláštní kouzlo, jsou nabitý úplně jinou energií, volností. Punk byl kdysi mimo jiný taky subkulturou chudejch, ulice a předměstí, a k tam by se moh zase vrátit. V době, kdy veřejnej prostor Prahy kolonizovaly auta, reklamy, montovaný krabice supermárketů, je důležitý usilovat i o nabourávání týhle prostorový hegemonie. A tohle je cesta: jednou za čas udělat happening, událost ve městě, ve kterým žijeme a ve kterým by se lidi mohli opět setkávat a na jednom místě strávit trochu společnýho času.
    Na koncertě bude krom kapel taky občerstvení, gril, venkovní oheň a bar. Zahrají Remek, Or, Peleton, Hlinomaz, dále nová kapela bejvalejch členů Daleko, a Marnost, což je novej black metalovej projekt lidí z Remek a Gattaca (chlapci a dívky slibují pořádnou hlukovou smršť). Vstupný bude kilo, výtěžek z akce půjde celej do základu.

    Díky! "

    BTW: neni to benefit na generator na cibulku ale na uplne jinej generator pro nekoho uplne jinyho - ten nas jsme neskurvili, neztratili, ani jsme ho neprodali aby jsme mneli na fet...
    DIM42
    DIM42 --- ---
    V nedeli na cibulce - zacatek cca v 17:00

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam