• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIM42 klub Peace Is Dead - Pruser crew - Militantní bezdomovci
    rozbalit záhlaví
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    NOIZER: KUBAJZZ: cive a ja si to nezapamatoval, aby byl vesmir vyvazeny
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    jo.. na to nezapomenu ani ja..
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    hlavne ti slovaci ve feline na nej do smrti asi nezapomenou... :]
    M2DM3A
    M2DM3A --- ---
    BODLING: no jo to byl neřad!
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    nsk na zizkenau [ crust jak hajzl_aus schweiz / koncertconcert / 27.10.2017 / CR - Praha - Baryton ]
    kde od sedmi bude neplanovane hrati oblibena kapela neprizpusobivych problemovych spoluobcanu, aneb cibulkarskej fakofpank
    BODLING
    BODLING --- ---
    YARRDESH: já ho taky nedávala. Myšák jeden :-))
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    YARRDESH: to si ho musis s nekym plist, protoze tenhle typek je hodne v pohode !! :-)
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    BODLING: tyve tohle byl hroznej clovek, s tema fousama a ksiltem, otravoval na carach asi 4 dny k nevydrzeni, posypaval se furt moukou, nastesti si pak zlomil nohu a odjel, uff :)
    BODLING
    BODLING --- ---
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    NOIZER: bar ndr byl super; byla jsem tam kdysi jako drinkhosteska (bavit se s chlapama; nechat si kupovat drinky ze kterych mam prachy :D) hodilo mi to dvojku za vecer :D mel to takovej cca 50 letej borec; byl v poho relativne; ted to ma jeho asi 25 letej syn; coz je vocas; musim jezdit jinam :D :D

    a naky debilove se tam malem porvali; zarlila na me!! asi 30 leta slepice; ze prej ji svadim pritele :D :D pritom vypadala jak hastroš; 100kg+ tangace zarizly v pulce zad a bokovky u kolen:D :D (nepozval me ani na drink; ale furt po me čumel :D )
    SOFTA
    SOFTA --- ---
    Vcera jsem na Hradcansky potkal Yarrdeshe z budoucnosti . Vypadal uplne stejne , palestinu kolem krku , dlouhej dred na fousech a bylo mu tak 60 :)
    KAPITAN_STIKA
    KAPITAN_STIKA --- ---
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    NOIZER: ještě doplnění, že Vaníček dodal listiny do spisu a požadoval zaplacení škody a to OPLOCENÍ (117 tisíc), OSTRAHU A ÚKLID :))) naštěstí soudce vzal náš argument, že první dvě zmíněné položky jsou na předcházení vniknutí a že není dokázýno, že obviněný způsobil škodu během 36dní, co tam pobýval navíc... takže čau
    hodně vtipné bylo odůvodnění rozsudku-Slavíkovi se to moc dobře nezpívalo, uvedl, že prvně za svou kariéru si musel udělat poznámky dopředu... a že teda respektuje ÚS, ale neztotožňuje se, že zítra se může stát, že obsadíme pozemek kohokoli (klasickej strašák zítra budete mít squattery v obýváku)... asi změnil trochu pohled, páč najednou chápe, že squatting je sociologický fenomén (versus http://a2larm.cz/2015/06/vlastnictvi-zavazuje-ale/ ) a obhajování užití slova parazit byla třešnička na dortu- kroutil se u toho jako červ a "důsledně se musí ohradit a mrzí ho, že to nebylo pochopeno"... užil slova vědomě a nemyslel ho hanlivě a přece každý soudný člověk o tom nemůže pochybovat... při citaci z Wikipedie (mohl použít aspon výkladový slovník a ne zdroj, kt. nám zakazovali užívat už na SŠ), že "Parazitismus je vztah dvou organismů, z něhož jeden organismus (parazit čili cizopasník) má zisk a druhý na něj doplácí (hostitel).' mě brali všichni čerti- vůbec Vaniček nedostal ani jednu pokutu, protože "činil", resp.my jsme činili, aby stav památky nebyl tak havarijní a on nedostával pokuty... pid ;)
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    gratulki:)

    Squatter z Cibulky byl díky Ústavnímu soudu definitivně zproštěn obžaloby - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...zprosteni-obzaloby-ustavni-soud-fyv-/krimi.aspx?c=A171016_142857_krimi_jkk
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    cive tam maj 2 plachty hroba marneyho :) ale nahodou minule jsem se odtamtud sotva odpotacel a z cesty mam kosmirnou prazdnotu, takze je pomluvit nemohu. clovek by si za barem pustil praggadžanglíkovou pohodindu a pocital minuty, jak dlouho vydrzi, nez se mu vrati puvodni osobnost.
    MASOO
    MASOO --- ---
    JIRI_CZEK: to mozna jo, ale uz vidim kohokoli z PID se zalibou ve ska:D
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    MASOO: zahrada je super
    MASOO
    MASOO --- ---
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    YARRDESH: haha, tak to jsem necekal.. ale asi si tam potrebujou po lete vylepsit obrat:))
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    no tak to je nestesti. jsme nakonec skoncili na svornosti u nadrazi, kde nas najedli a napojili, dokonce i me. jsme asi neodbocili do spravnych ulic a dbali leda tak na cedule. mit vcera vic iq, tak nam mozna dojde, ze velky cedule maj knajpy s velkymi ambicemi, kde nas asi chtit nebudou
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    YARRDESH: hochu hochu to jste jenom nevedeli kam zajit! ja v dolopoco bydlel a napriklad zde hned na hlavni je herna NDR alias Nekonecne Dlouha Radost, kde se obcas poperou, obcas postrilej ukrajinci: http://bit.ly/2hZ6kKU, tady: http://bit.ly/2yU1jGw je takovej "domaci" podnik Barel, tadyhle je takovej soukromej klubicek pro dedky mistni: http://bit.ly/2kzC3mC a tadyhle je takovej dalsi domaci podnik: http://bit.ly/2yaKcmW ..

    tady byste mohli mit sanci, ze zbytku by vas imho vyhodili rovnou mezi dverma:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam