• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIM42 klub Peace Is Dead - Pruser crew - Militantní bezdomovci
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    nerad rusim, ale.. nemate nekdo k dispozici nejakej svetelnej retez / hada nebo podobnej druh osvetleni? potrebuju na pristi vikend osvetlit stan 6*12 m, odmena jista:)

    kdyztak diky!
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    Baumax 2018

    Amazing Mono, BBYB, Communal Waste, Cyberrise, Dionysys, Konfirmat, Peace is Dead, Slow System, Teknotonne (snad to je vsechno)











    ( video )
    MASOO
    MASOO --- ---
    DIM42: na ofiko programu byli jako Spiralatek;)
    MARAKI
    MARAKI --- ---
    Slovak Performers And Artists Gathering 2018
    https://www.youtube.com/watch?v=_xy_k76gRAA&feature=youtu.be
    DIM42
    DIM42 --- ---
    MARAKI: RO sound si rikali tusim Spiral Attack
    MARAKI
    MARAKI --- ---
    Rock La Mures, RO
    Image and video hosting by TinyPic
    MARAKI
    MARAKI --- ---
    PEACE IS DEAD & Local RO noname soundsystem, ROCK LA MURES fest 2018, Periam, Romania

    Image and video hosting by TinyPic
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    ad Cibulka- popojíždíme opět k Ústavnímu soudu... :)

    Věční stěžovatelé,

    jestli si pamatujete, jak před rokem a něco zrušil Ústavní soud vyrozumění státních zastupitelství, která měla přezkoumat zásah na Cibulce, tak potom následoval opakovaný pokus státních zástupců přezkoumat zásah, protože jim to Ústavní soud uložil. Dopadlo to poněkud rozpačitě a přezkum byl poměrně špatný (odborně i věcně). Včera byla podána ústavní stížnost proti jejich výstupům.
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    SCHIFFI: nemusíme platit 6100Kč za zničenou petlici- nebylo dokázáno, že škodu způsobili konkrétně lidi na střeše, nicméně 50h OPP zůstává- máme se poučit a jak by k tomu přišli ti, kdož odešli na výzvu, že... soudce nás káral se vztyčeným ukazovákem.. zbývá jen dovolání do Brna...
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    SCHIFFI: veřejné zasedání o odvolání proti rozsudku (sousem bylo zatím stanoveno 50h VPP, my požadujeme 0h, st. zástupkyně 100h) ve ST 11.7. 10:15 Městský soud ve Spálené, č.dveří 330
    GORDON_FREEMAN: zatím netuším...
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    dneska si pro me prijela tato cerna tramvaj zvana "vymlouvacka". nejprve jsem byl pobouren urazlivymi napisy, nebot po stranach tramvaje zvenku a uvnitr na sedackach jsou bubliny s jakoze vymluvami lidi, ktere chytl revizor, podane tak, ze preci takoveto vymluvy neobstoji, a ony pritom ale obstat maji, to jen mistni domoroda povaha je zdegenerovana v odpornost a v presumpci viny. "vcera mi ukradli vsechno, penezenku, doklady, i listek", stoji v jedne bubline. avsak kdyz mi vsechno ukradnou, tak nemam love na listek dalsiho dne, kul charaa. a tak si tak stojim, poburuji se, kdyz tu si povsimnu, ze je vsechno vlastne v poradku, nebot popravni vodnik tiesta prazskeho to opet natolik zeslonil, ze je mi nahle opet dobre a radostne nastupuji do tramvaje, ktera totiz vypada, jako by z boku a vpredu mela vlajku islamskeho statu, cela cerna, s bilym mesicem a shahadou, black flag of dzihad, jako by dzihadiste projizdeli tramvaji mestem, hrozili vztycenym prstem z oken a lovili zbloudile duse prazanu, kteri si zapalili na zastavce.
    KAZETOR
    KAZETOR --- ---
    GORDON_FREEMAN
    GORDON_FREEMAN --- ---
    BLANA: to zrovna nevim. ale my sme de facto statni instituce (pod AVCR), takze mozna by slo udelat nejakou zadost o verejnoprospesne pracovniky. ale je to uz stredocesky kraj. ja nevim jak to funguje, pro to se ptam :)
    BLANA
    BLANA --- ---
    GORDON_FREEMAN: jakoze si treba verejnoprospesne uklidit dalsi barak, ve kterym by se dalo bydlet ?
    to by byla docela sranda, no..
    akorat mam ten dojem, ze to tak nefunguje..
    GORDON_FREEMAN
    GORDON_FREEMAN --- ---
    SCHIFFI: a to vam prikazu co mate robit, alebo si mozete vybrat ? resp daco vykonate a potom donesete potvrdenie ? ze by som vas pozval verejnoprospesne k nam pozametat cyklotron alebo tak neco ;)
    OTZ
    OTZ --- ---
    koho mi to jenom..

    OTZ
    OTZ --- ---
    fasistka
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    ad, Šatovka- státní zástupkyně se odvolala a požaduje navýšení veřej.prosp.prací z 50h na 100hodin :D
    SOFTA
    SOFTA --- ---
    NOMAAD: Před pár měsíci jsem potkal pána s ženou jedoucího z koncertu. Pán byl asi hodně nadšený a tak vytáhl španělku a začal sypat. Žena nechápala, ale potom co se půlka vagónu připojila zpěvem a potleskem tak se uvolnila a taktéž se přidala. Bohužel jsem musel vystoupit a konec vystoupení jsem neviděl, ale rozhodně to byla nejlepší cesta metrem co jsem zažil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam