Sestricka Siri:
http://www.i-programmer.info/news/105-artificial-intelligence/3688-evi-overloaded.html
LIBRIUM: souhlas
JINDRICH: jj znam z Twitteru, docela se to viralne sirilo, aniz bych o tom vedel z nejakych verejnych zdroju [mainstreamovych]...
Zajimave je, ze jako nikdo z pratel, kteri meli problem, vcetne me, to nemel nijak spojene s "celsovetovou krizi", spis se nam posledni dobou zdalo, ze tak nejak se celkove zatahuje nad zivoty nas vsech, bezvychodnost, zadny plan, zadna moznost posunu z kazdodennosti. Ja uz o tom psaval pred svojim prvnim pokusem o sebevrazdu, jeste ve starem auditu Overdrive nejlepsi pritel... defacto hodne moc me cinnosti prave ma vest k tomu, aby se tenhle pocit zmenil, aby lide co je mam rad nebo i nerad, ale jsou mi bizko, tak aby tihle lide vytvareli vedome zachranou sit, ktera meni kazdodennost v moznost setkavat se a kdyz uz ne se bavit a rozvijet, tak alespon jedno z toho.
Proto obcas tak prudivam [ze se k tomu vracim], kdyz zaznamenam, ze na nejake pomerne dost osobni problemy nikdo nereaguje, vzdy jsem doufal, ze je tak nejak citit, ze cele me jednani ma tak nejak socialni charakter, s tim, ze to neni neuprime pracovni, ale je to osobni, protoze vim, ze sam hledam cesty....
a tak...
hele jinak postou od kolegy mi prisel navod, jak se starat o televizni vysilani CT1-CT4:
Ahoj IT farmáři,
příští týden jedu do Mexika. Někdo jiný musí ohlídat provoz Astry na 172.16.2.62. Je potřeba se tam každé ráno připojit a nakrmit testovací STL plachtičky, jinak Vám pojdou jako Tamagochi a nechají po sobě zroněné pozůstalé v ČT, kteří se s Vámi o svůj smutek náležitě po telefonu podělí.
Jedna plachtička denně zkonzumuje asi 1500 příspěvků. Napsal jsem si skript 'velikost_plachet.bat'. Pozor! Liché plachtičky (STL1,3,5) jedí jen "lichý" stl soubor POKUS_STL_3R-1A.stl , naopak sudé mají rády jen ten "sudý" POKUS_STL_3R-2A.stl.
Tak se mi tady o ně hezky starejte a nezapomeňte jim pravidelně čistit kotce (memory leaky vynášejte na hnojiště za serverovnou).
Ma
a odpoved jineho kolegy
Pro vikend suportaka, nemuzu Tamagochi uplne prekrmit na 3 dny, protože by to svp neustaly. Do nedele do rana by mel byt v pohode. Pak mu dej něco k snidani nebo ti do vecera nevydrzi!!!
(viz. predchozi mail od Martina)
V.