• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

    Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

    [[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

    [[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

    Internetová jazyková příručka

    http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    TERCER
    TERCER --- ---
    Fakt bych s tebou potřebovala mluvit, ty vole!! Poslal bys mě doprdele. No, ale alespoň to, no. ach jo.
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    Myslel jsem, že tě nemám rád. Uměls přijít bez pozvání, vzít si, cos chtěl, a ještě mít blbý kecy. Navzájem jsme se označovali za pozéry. Naše ega se stěží vešly do jedné místnosti. Kdo ví, možná jsme si byli moc podobní ve věcech, co jsme na sobě sami nesnášeli. Jednou mi jedna holka řekla, že jí tě připomínám, a já se urazil. Fakt jsem myslel, že tě nemám rád.
    Facebook mě, jako každýho zbylýho adepta na pomalý krpatění, upomíná na statusy před XX lety. A koukám, že jsme si dost psali. A byli jsme vtipní, i když občas trochu pozérsky. Poučovals mě, jakej piju shitovej absint, a tak jsme se domluvili na panáku, a nikdy už nešli. Dokonce jsi jednou přišel na naše divadlo. Sice nepozvanej, ani jsme se neviděli, a paks měl zas blbý kecy... ale přišels (hrajem to teď znovu, po patnácti letech, přijď se podívat). Každou chvíli na mě vyskočí nějakej náš ping-pong moudrostí z dob, kdy byl fejsbuk ještě diskuzní fórum (a ne sklad reklamy a toxicickýho odpadu). Nevěřím svým očím. Pořád tam spolu něco probíráme, na všechno máme názor:)
    A já jsem myslel, že tě nemám rád.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    rok...
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    SPECZ: R.I.P. kamarade
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    RIP kamarade :-( Dozvedel jsem se to az ted, kdyz jsem hledal jak se mas.
    TICHAVODA
    TICHAVODA --- ---
    Nějak to pořád neumím přijmout, že prostě nejsi. Bylo tě tolik. Sice už je to dlouho, přesto vědomí že jsi a někde si žiješ svůj Overživot stačilo. Pořád si v sobě hyckam myšlenku, že jsi opravdu svobodně došel k tomu, proč takhle..
    KUATO
    KUATO --- ---
    Vidíš vole, dělal jsi mi scény kvůli toxicitě rtuti a sám jsi dojel na olovo.. mohl bych si zahrát na chytráka a udělat ti přednášku o transformačním významu smrti ve všech třech říších z pohledu alchymie, ale stejně si to už nepřečteš..tak příště.. ;o)
    TERCER
    TERCER --- ---
    Doprdele! Přesně tohodle jsem se bála, že se to ani nedozvím!!! Blbečku.
    SMETI
    SMETI --- ---
    SMETI
    SMETI --- ---
    ale nee :(
    R.I.P.
    XARGH
    XARGH --- ---
    R.I.P. :-/
    C_O_P
    C_O_P --- ---
    _OZZY_: Ano.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    MRQ: PT byl Balu?
    EVELINA
    EVELINA --- ---
    MRQ: Tohle mě přesně napadlo, reverzní jmenovci, že už jsou spolu....a beztak se nám teď z vrchu chechtaj a maj se dobře.
    MRQ
    MRQ --- ---
    Kruh se uzavírá. TP končí stejně jako PT, přestože jste se jmenovali "naopak"...
    RIP spajdře
    ADELAJKA
    ADELAJKA --- ---
    Sedím tady na zemi se Zojou ve Tvé mikině zmáčené slzami a myslím na vše, co jsi mi dal a co jsem s Tebou ztratila. Nikdy jsem si nepřipustila, že Ti budu zařizovat rozloučení, přestože jsi mě na to tak nějak připravoval. A jakkoliv akceptuji Tvé rozhodnutí, dala bych cokoliv za to moci jej zvrátit. Chybíš mi. Chybí mi ta část, kterou jsem Ti dala a ta, kterou jsi dal Ty mně. Vždycky jsi tvrdil, že jsem silná, tak já se pokusím Tvé přesvědčení splnit. Jen teď vůbec netuším, jak. Přijdu na to. Kvůli Tobě. Posílám pozdravy tam nahoru. Ani jeden jsme to profláknuté slovo nepoužívali, ale to cítím, není klišé. Miluji tě. A pokud můžeš, tak mi pošli kousek světla, protože teď žádné nevidím. Fakt to bolí, přestože vím, že jsi už šťastný a nic Tě netrápí. Děkuji, že jsi mě vzal do svého života. R. I. P.
    SOPPE
    SOPPE --- ---
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    Shared album - Stepan Sorbi - Google Photos
    https://photos.app.goo.gl/XQeowFiB9nPNUvB69
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    Ale my jsme na jednom! Restaurace Lodenice
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Party skoncila, ale ty jsi byl legenda na kterou se bude dlouho vzpominat.
    sorry lip to neumim.

    sbhem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam