• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUN_VU_KUNGSvatostánek Opičího krále - tvorba nejrůznějšího druhu - SUN VU KUNG at work

    Tvorba ID SUN VU KUNG. Digitální práce, kresby, malby, plastika...

    KNIHY (přehled nejdůležitějších knih z mé knihovny, kdyby někoho zajímaly jakékoliv informace ke konkrétní knize, stačí napsat)
    www.jdolezalek.com - portfolio
    rozbalit záhlaví
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    TWORBO: Tak zatím sem dávám nějak to, co jsem dřív udělal a neomrzelo se mi to, takže nic extra nového zatím asi nebude, ale až něco dodělám, tak to sem hodím... jinak ty středově zrcadlové jsou dělaná právě proto... kvlli určité funkčnosti. Taky mám raději něco, kde je cítit perspektiva, nebo neosová kompozice, ale není jich zase tolik, tak je beru jako takové zpestření jinak povětšinou širokoúhlých záběrů. Nemají to být nějaké realistické studie, snad až na ufona, spíš takové symboly, trochu něco jako klepadla na starých barokních dveřích atd... spíš dekor.
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    sice jsem vsechno uz drive videl ale musim rici ze me mnohem vice bavej ty obrazky, ktery nemaj stredove-zrcadlovou kompozici. cili druhy ctyri mnohem lepsi nez prvni tri. /pro me/
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Jedna taková starší atmosferická věc pro radost, kterou jsem si nazval "Tenkrát v Itálii"... udělal jsem si víc barevných modifikací, které jsem si různě ladil přec Color Balance, ale tahle mi teď přišla taková nejlepší:
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Hrad. Podobně vzniklá ilustrace, tentokráte ale na serveru Hofyland... to bylo ještě v době, kdy bylo nějak víc času :)

    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Válka. Jedna z věcí, která vznikla tady, na nyxu, v klubu ilustrací na určité téma. Netrvala moc dlouho, nejsem si jistý, jestli byl limit dvě hodiny... myslím, že se tam podařilo dostat trochu atmosféry a tenhle obrázek je celkem populární, psal mi i jeden člověk co to chtěl koupit, protože se domníval, že to je nějaký obraz, co se dá pověsit na zeď...

    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Starší ilustrace z prostředí mořských hlubin, rád bych pokračoval, nápadů jsou spousty, ale opět ten čas... každopádně mě pořád baví téma čehosi obrovského, co vystupuje částečně z hlubiny v porovnání se zanedbatelností lidského elementu v podobě potápěče. Může to být cokoliv, lidský výtvor, potopená vesmírná loď mimozemšťanů, nebo nejlépe výtvor civilizací, které tu byly před námi... Zrovna v tomhle případě je to ztracená mamutí ponorka německé Kriegsmarine.

    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    A do třetice stejný druh zobrazení - frontální pohled, který není tak obtížný na perspektivu a dovoluje víc využít určitého stylového zjednodušení.

    Ilustrace hlavy pro hru UFO. Použita v propagačních materiálech, na obalu a nosiči.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Tezcatlipoca. Podobná ilustrace jako Emperor, ale starší, použitá také v projektu Acidpaper. Tady není použito zrcadlení. Původně zpracovaná pro téma Mezoamerických bohů, které bude zřejmě pokračovat - všechno záleží na čase... rád bych rozpracoval koncepty Tlaloca, Xipe Toteca nebo Huitzilopochtliho.

    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    hrome, co to je?
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---

    ▲ ▲
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    \m/ o \m/
    MERLKIR
    MERLKIR --- ---
    \o/ o \o/
    --- / \ ---
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: no, chtěl bych sem dávat i skici a různé nedodělávky, takže to tady snad neumře, protože ty větší projekty trvají dlouho...


    JOSLIACKY: díky :)
    JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    SUN_VU_KUNG: paradicka, super
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    :) bylo na čase
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Takže zatím jedna z aktuálních prací - The Emperor, detailní ilustrace pro velkoformátový tisk, mimo jiné vytvořená pro projekt Acidpaper Aliena1. Vytvořeno sadou vlastních custom-brushů, na začátku hlavně sadou generátorů, se kterými jsem si vyhrál a udělal jich spoustu. Generátory spolu s perspektivním zkreslením dají základ a zbytek jsem domaloval volně, podle nálady.

    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Ha! Tak konečně založeno... :) Teď ještě mít co sem dát :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam