• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUN_VU_KUNGSvatostánek Opičího krále - tvorba nejrůznějšího druhu - SUN VU KUNG at work
    MOUSEK
    MOUSEK --- ---
    Tu sa nič nedeje :)
    FENRIS
    FENRIS --- ---
    SUN_VU_KUNG: jj zrovna sem to ted s nekym resil, ze stary filmy v HD je peklo viz star wars :D
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    R0C3S3K: Napínají mi to přímo v tiskárně, kde se to tiskne - což je kdesi na Moravě. Jinak mi něco napínal i jeden šikovný člověk v Pardubicích, co rámuje obrazy.
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    koukam, ze by stacilo hazet linky na darkart:)
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    SUN_VU_KUNG: muzu se zeptat, kde si enchavas napinat ta fotoplatna? znam jednoho cloveka na vinohradech, dela to docela fajn, ale nevyhovuje mi uchyceni, zlvastnim zpusobem to "svorkuje" ze strany ramu, takze to opravdu nevypada hezky
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    SUN_VU_KUNG: ta číselná označení jsem teď nedávno taky řešil :D

    http://en.wikipedia.org/wiki/Terminator_%28character%29#Character_nomenclature
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    HAWLIS: jo, tam byla bohužel fotka hrozně přepálená a nebylo se čeho chytit... navíc to trochu zkresluje to zmenšení, v plném formátu to není tak hrozné.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    SUN_VU_KUNG: tohle je bomba, akorát levá ruka nahoře je dost hranatá.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    A nakonec, tohle už naní ani fotomontáž, spíš wallpaper s využitím fotky níže zmíněné hlavy, ale neodolám to sem nedat :) Zvláštní, že jsem si zrovna před pár dny pustil prvního terminátora v HD a tam o něm mluví jako o modelu 101, nikoliv T800... jinak to HD myslím moc filmu neprospělo, jak se to naopak stává u jiných titulů :( Animatronické triky jsou pak už příliš vidět, i když se Winston snažil co to šlo.

    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Valkýra - fotomontáž dělaná pro plakátový velkoformátový kalendář autoinzertníku, kde už byly vyžilé nahaté baby na kapotách příliš ordinérní. Bohužel jsem na to měl málo času a ani nijak velký rozpočet a taky jsem neznal fotografa, který by mi nafotil co bych potřeboval, takže jsem musel použít ne příliš dobrou fotku z fotobanky. Určitě by se na tom dalo ještě hodně věcí vychytat. Nicméně práce na křídlech byl masakr s velkým detailem, skládají se snad ze stovky hladin s jednotlivými díly - takhle ve zmenšení spousta detailů zaniká.

    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Mechanica



    Tady jsem dělal i velkoformátový tisk na polyesterové plátno, které je napnuté na dřevěném rámu a tisk vyšel skvěle, 100x70cm působí nádherně... (hned prodaný :) Jinak v pozadí je zrovna čerstvě vybalená busta T800 která mi tehdy přišla :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Cyberpunk symphony - jedna z nejkradenějších fotomontáží, co jsem udělal, ani nevím proč... jinak byla mimo jiné použita pod licencí na obálku jakési italské knihy, italsky si ale nepočtu, tak mám aspoň autorský výtisk :)

    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Teď mě napadlo, že jsem sem nedal ještě nějaké fotomontáže - je pravda, že jsou už staršího data a některé pocházejí z gigerovského období, ale přeci jen, je to moje práce. Vybudoval jsem si obrovský archiv fotografií technických součástek těch nejrozmanitějších druhů - dokonce jsem i řadu fotek nakoupil. V plánu jsem měl to, že postupně všechny součástky vyřežu z pozadí a uložím do PSD souborů, jako prefabrikáty pro fotomontáže, protože vyřezávání je to nejotravnější a naopak výsledné skládnání už upravených segementů by mohlo být daleko příjemnější a svobodnější... no, upravil jsem takhle asi pár procent a na další už není energie (i tak výsledná PSDčka zabírají několik GB), takže z toho asi nic nebude :) Navíc je internet už celkem přehlcený podobnými věcmi, takže to snad už ani nemá smysl...

    takže jen pár z těch montáží...

    Cyberneticus
    TULEN
    TULEN --- ---
    PHOB: treba je ta lod desne tlusta;]
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    PHOB: hm hm hm, na tu loď ještě kouknu, co by se s ní dalo vylepšit... nejhorší je, že místo toho tady musím patlat hrůznou zakázku :)
    PHOB
    PHOB --- ---
    SUN_VU_KUNG: tohle mas paradne udelane ty odrazy ve vode, to se mi libi moc, ale celkove Ti lod opet plave v perspektive... pravy bok lode konkretne :))) aspon co do osazeni mustku a celkoveho natoceni lode... :) (promin, nedalo mi to :))))

    SUN_VU_KUNG: kool barvicky, a kool atmoska :)
    SUN_VU_KUNG: to same :) akorat me osobne tyhle scenerie uz moc neberou, je jich strasne moc, a docela rychlovka zpracovat.. ikdyz jak kdy... kazdopadne tahle je prijemna pro oko :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    ... a ještě jedna skica

    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Taková variace na Ocelové město, nic zvláštního, spíš hraní si s konstrukčními štětci, nepůsobí to reálně, ale nějakou tu atmosféru to má, tak jsem to nesmazal.

    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Tak aby se neřešila jen jedna věc :) jedna starší klasika... :)

    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SUN_VU_KUNG: aha, tak to beru zpatky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam