• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUN_VU_KUNGSvatostánek Opičího krále - tvorba nejrůznějšího druhu - SUN VU KUNG at work
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Před nějakou dobou jsem kreslil na Komiksfestu v rámci exhibičního RAW - nic moc z toho není, tak nějaké drobnosti...




    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    FRUTAA1: Díky, určitě bude, část je už hotová, část je potřeba dodělat, ale budu to zase pomalu nahrávat do nové složky.
    FRUTAA1
    FRUTAA1 --- ---
    SUN_VU_KUNG: hodně pěkný místa i snímky! bude i barevná kolekce?
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Konečně jsem dodělal (většinou po nocích v časech, kdy normální lidé nevědí o světě :) kolekci černobílých fotek z Islandu. Je to úzký výběr toho nejlepšího, co vypadá v ČB dobře. Časem možná ještě nějaká přibude, ale to hlavní je teď zde.
    Dark Iceland - Jan Dolezalek photography
    http://photo.jdolezalek.com/Traveling/Dark-Iceland/

    případně flickr
    https://www.flickr.com/photos/128155058@N04/sets/72157648557481430/

    Pár ukázek:




    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Tak za týden :) Budeme s Vladimírem exhibovat :D
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    PARAMITE: Díky, asi jo, ale ona všechna ta zvířata jsou trochu nesprávně, protože při tom časovém presu není prostor na anatomii a reference, bohužel. Zrovna těhle věcí pro Aquilu se kreslilo hodně a byly dost složité a tak jsem to sekal co to šlo :)
    PARAMITE
    PARAMITE --- ---
    SUN_VU_KUNG: Pekny, jenom ten gepard by mel mit o malinko mensi hlavu ...
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    To je děs, já teď vůbec nemám čas na nic vlastního... tak aspoň na ukázku pár pracovních ilustraček, které mne bavily - těch, co nebaví je mnohem víc :)







    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    DEVCAGER: no právě, člověk se večer rozvalí se sklenkou na sedačce, otevře feedly a prochází seznam autorů, který indikuje počet novinek... v klidu, pěkně postupně a všechno. FB tam nafláká nějaký zmatek, pomíchá to dohromady a scrollovat jak šílenec do historie mne nebaví... a naklikávat každého zvlášť taky ne.
    DEVCAGER
    DEVCAGER --- ---
    SUN_VU_KUNG: To zní celkem jako zdravej pohled na věc. Ty zmírající blogy mě hrozně ničí. RSS v tabletu mi přijde nejpohodlnější konzumace těch nových děl a updatů od autorů, FB je v tomhle děsnej. Ale je to tak. Na FB jich většina je už přestěhovaná.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    ALIENJEDNA: Lola rennt je taky neustále se opakující smyčka a rozhodně to nenudí... takových filmů je víc a problém bych v tom neviděl. Takhle - zajdu si do kina a uvidím, hodnotit můžu až potom... a protože mám kinoabsťák tak je lepší, že půjdu na tohle, než abych skončil na KungFu pandě 5 :D
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    DEVCAGER: Ono je to složitější... ale v zásadě jsem o tom dlouho přemýšlel a právě i na základě našeho rozhovoru. Celkově mne funkce SS fakt míjí. Nejsem schopen konzumovat tuny obsahu, reagovat na něj nebo dokonce nějaký vytvářet :) Vůbec mne nepřesvědčil FB jako takový, ale řekl jsem si, že tomu dám šanci, ať vidím, co to skutečně umí. To je asi tak to hlavní, co za tím je. Bohužel, FB mi nedovolí založit stránku bez profilu, takže jsem musel odělat obojí. Moje věci jsou všude možně na netu, takže to, jestli budou i na FB, nebo ne, je už jedno. Druhou věcí je ryze nutnost, protože jsem zjistil, kolik důležitých věcí mi od autorů, kteří mne zajímají uniká a není jiná možnost, protože blogy jsou mrtvé a kromě FB všechny ostatní výstupy zanedbávají.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Co mi to tu děláte za bordel? Tady nejsou žádná Rotten Tomatoes :)))
    DEVCAGER
    DEVCAGER --- ---
    ALIENJEDNA: Určitě, ale další věc je ta, že i když to není klasickej popcorn, tak to je prostě letní akčňák. Takže i když to není vůbec blbý, má to spoustu mezer. A jak znám HunteRa, tak to je náročnej člověk ;)
    ALIENJEDNA
    ALIENJEDNA --- ---
    DEVCAGER: hehe, počkáme co na to opičák :)
    DEVCAGER
    DEVCAGER --- ---
    ALIENJEDNA: Ok, dva subjektivní názory. A asi se neshodnem. Ale v porovnání s filmy, které stojí spoustu milionů a vidět to není a s filmy, které nudí, jednoduše nemůžu říct nic jiného než, že to tak u tohoto filmu není. Ad opakování dne - je to hlavní myšlenka filmu a myslím, že je pojatá tak, aby to přišlo vždy s něčím novým. Jasně, jsou tam pasáže, které se dají předvídat, ale neustále se to posouvá dál. Já myslím, že si každý udělá obrázek sám...
    ALIENJEDNA
    ALIENJEDNA --- ---
    DEVCAGER: Nuda je už jenom v tom, že nutí člověka dívat se na stejný den dokola.
    Spád to nemá, je to předvídatelné od začátku a ty miliony tam teda vidět nejsou.
    Nejvíc fail je konec samozřejmě..
    DEVCAGER
    DEVCAGER --- ---
    SUN_VU_KUNG: Dost mě to zarazilo, když jsem uviděl tvůj facebook a když jsem uviděl tvůj osobní profil. Můžu se zeptat, co tě přesvědčilo? Konkrétně? Protože vím, že jsme se o tom bavili a byl jsi cekem striktně proti sociálním sítím a neviděl jsi v tom pro sebe potenciál... pokud se nepletu. Dostihla tě doba a trendy? :)

    Btw, EoT je fakt dobrý. Po delší době jsem se v kině ani jednou nepodíval na hodiny. Celou dobu jsem se bavil. Těch 200 mega je konečně ve filmu vidět, celou dobu je na co se dívat. Má to fakt dynamiku a spád, člověk nedostane šanci se, byť jen na chvíli, nudit. A navíc ta tématika :)
    MERLKIR
    MERLKIR --- ---
    Jako scifi je to poměrně hloupé, jako film je to slušný akční remake "Na Hromnice o den více". ;)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    MERLKIR: Aberace není nikdy dost :D Jinak prý je to EoT dobré, tak se asi zajdu po delší době do kina podívat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam