Zdravim, riesite tu este niekto node.js? je tu nejak mrtvo, psoledny prispevok z 2.4.2012...
Potreboval by som poradit. chcem si spravit v ramci Q&A projektu maly tool na automatizovane testovanie, kde vyuzijem #node.js, #webdriverJS #mocha ako test runner a reporter. Otazka je teraz, ako by ste mi odporucili osetrit page object pattern, ci spravit file page.js, kde si spravil class archetype pomocou triedy, teda function classname(){class properties: ""}, a na jednotlive funckne kroky urobit funkcie. napriklad bavme sa o google search. ze spravim funkciu na vyhladanie v searchbare, porovnanie getTtitle(result) so zadanym var querryString; a podobne. s tym ze var webdriverjs = require("webdriverjs"); bude v tejto page.js, a potom budem objekt page volat z test.js, ktory bude spustat mocha test.js -ten bude obsahovat nieco na styl var testPage = new Object(); a nad testPage.desiredmethod(argument) budem vykonavat jednotlive test stepy/testcases.
Alebo druha varianta je, spravit page.js kde urobim notaciu var page = new Object(); page.title = null; page.url = ""; pageLoadTme: function() {}. a pod.
nasledne v teste urobim var page = require("page"); a budem robit volat funkcie cez page.LoadTime etc.
Nie som JavaScriptovy clovek, skorej Javista a teraz je premna celkom zmena implementacia objektoveho modelu cez vytvaranie prototypov, alebo cez genericky var variablename = new Object();
som s tym dost stuck. Keby niekto vedel poradit, poslat linky, pripadne nejake hinty. piste sem, alebo do posty. DIK!