Tak mi bylo všechno tak nějak vysvětleno Lukkastem...
ad Gramo: že jedno z nich nefunguje se cerratem jsem se dozvěděl moc pozdě na to, abych vás mohl varovat, každopádně už jsem na středu objednal servis a pro jistotu i nový universal přenosky a slibuju, že pro příště už bude všechno šlapat jak má...
ad Mixák: je to o nastavení- hraje se na něj roky a nikdo si nestěžoval, každopádně ho nechám znovu komplet zapojit- zapojujem i další repro za barem, celkově se zvuk o dost zlepší...
ad Zmrdi: jednalo se o bratra bývalého majitele klubu (psychicky nemocnej) a jeho dementního kumpána (dement)... oba dva už se tam neukážou a pokud ano, budou vyvedeni, čuráci zasraný!!!!! sem nasranej kluci, věřte mi, člověk se sere s programem, snaží se všechno vychytat a pak to poserou takovýhle zmrdi kokotský z prdele vytažený hajzlové nevzdělaný tupý!!!! vůbec to neni jejich píseček a nikdy nebude a nejsou to náckové ale idioti, za který by se i wehrmacht musel stydět!!!!
každopádně se vám všem moc omlouvám, parťák se tam byl podívat kolem jedný a prej to byl celkem supr mejdan, dobrý lidi prej... já jsem byl tou dobou za barem v azylu... prostě fakt škoda no... hele příště to bude lepší, slibuju!!!