• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOLOCHhorrorcore/hardcore rap
    KOLOCH
    KOLOCH --- ---
    presne tak..pamatuju na bejvalej panteon na ip,sodoma a mw,nekdy pred 5 lety,nejvic brutal,par lidi,vekovej prumer nad dvacet.to se jeste do davu hazela panenka pri skladbe udupu tvy dute..
    hele vybaveni,hosti atd..promin,ale kdyz v bunkru hrali s butchers harem z australie(i kdyz co sem tehda cetl na myspace,tak bushpig se tu nekde pohyboval po evrope),nepamatuju si,ze by to stalo 300..muj nazor,ze by to samy hoodoo slo udelat klidne i za kilco,ale proc by zeo..mimochodem s hoodoo mam zkusenost,delali sme tam kalbu se systemem a tusim,ze pronajem ne o kolem 4000,ale abych nekecal,nevim uplne presne..nerikam,ze je to spatne,ale me to proste smrdi a reznik angazujici se ve slavicich zrovna tak!!!
    SODOMITA
    SODOMITA --- ---
    já nevim videií kvůli slavíku jsem viděl 3 prdele.. na konzertech stojim spíš vzadu, páč nemusim mezi těma náctiletejma pakama mávat kolem jeho varlat.. (dřív jo..) ale nejlepší je když před startem stojíme frontal na pivo - marty bez masky a škemrá jestli může předběhnout aby se soustředil.. kurva zlatý časy kdy byl čerstvej penetrační chtíč a vstup do tehdejšího "pandenomia" na ípáku za 50,- po 22h zadara..
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    STUPID_141: jj dik... lol na slavika..
    SODOMITA
    SODOMITA --- ---
    HLAVNI_KAT: 5:01 nejvic
    KOLOCH
    KOLOCH --- ---
    cely to smrdi,to urcite,ale skoro nejvic ze vseho me srmdelo,jako to reznik furt tlacil..takovy to:me to vubec nezajima,je mi to u prdele,ale nezapominejte mi posilat hlasy,at natocim klip za sto tisic a ctyrikrat denne tam furt daval odkaz at se tam posilaj hlasy,tfuj..
    a v souvislosti s tim me docela zacal smrdet i vstup do hoodoo na krest haadese a desada,300?.......stench of profit!!

Nurse You To Sleep - MC Slurry - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=xc6Oov8A-Co

HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    ŘEZNÍK vs. JOHNY MACHETTE telefonát !!!!!! - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=c0t7WE7vZ2k
    STUPID_141
    STUPID_141 --- ---
    Matěj Ruppert na protest vrací Slavíka » Banger.cz
    http://www.bngr.cz/matej-ruppert-na-protest-vraci-slavika/
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    uz to ctu... vtipny .)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    LUDO: jak ho zarezala?
    LUDO
    LUDO --- ---
    HAWLIS: Reznik vyhral internetove hlasovanie v kategorii "Hvezda Internetu" a Mattoni ho zarezala
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    co se stalo na slavikovi? uspesne tomu unikam, takze by me nenapadlo zadny spojeni s timhle auditkem.. wf? .)
    PANPIPKA
    PANPIPKA --- ---
    SODOMITA: Jako by toho nebylo dost jinde. Navíc na tom není co řešit. Zase jen další stupeň zhnusení a cenzury. To už tu bylo a zase bude.
    SODOMITA
    SODOMITA --- ---
    a co to že tu neřešíte slavíka?
    EPIDEMIK
    EPIDEMIK --- ---
    Haades - Duševní Bankrot Full CD - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=FzodREjaGmg
    PANPIPKA
    PANPIPKA --- ---
    MILOSHIT:
    Hele, na tom neni nic složitýho. Prostě se mu tam hodil nějakej looser. Navíc, jestli si dobře pamatuju, tak v tý části kde je tenhle šulin, říká Sade něco o zklamání rodiny. No a kdo by se tam víc hodil, ne?
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    KOLOCH: ta buchta je v tom fakt spatna... desaduv text a flow je v topu, ale klip je hroznej...
    PYROMANEK
    PYROMANEK --- ---
    novy album metrixe vyjde pod znk, tak nas na to kluci pripravujou
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    MILOSHIT: buď to znamená za A), že je celej projekt DeSade jeden velkej vtip a on to absolutně nebere vážně (tudíž ale moc nechápu proč to vůbec dělá), anebo za B) tim chce ukázat že má všechno tak příšerně v píči, že si do klipu pozve i Metrixe. Mně to ale teda přijde jako totální nachcání sama sobě do huby a nerozumím tomu.
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    mně by především zajímalo proč je tam v 1:41 Metrix....
    CUTTER
    CUTTER --- ---
    No prostě si říkejte, co chcete, ale ta pí*ča DeSadovi ten track zkurvila.... :-D Neměla vůbec zpívat, jen se nechat píchat do zadku od DeSada.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam