• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOLOCHhorrorcore/hardcore rap
    KOLOCH
    KOLOCH --- ---
    HAWLIS: takovej ten pocit,kdyz je ti za nekoho tak trapne,ze to ani nemuzes dokoukat....tfuj tajxl
    BOD
    BOD --- ---
    HAWLIS: to je chudák
    LOLIRAPE
    LOLIRAPE --- ---
    HAWLIS: nehorázná flow...
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    jedna lahůdka pánové.... to snad neni ani mozny...

Exkluzivní videoklip MC Fetky: Diss Řezník | Reflex.cz
    http://www.reflex.cz/clanek/video/53678/exkluzivni-videoklip-mc-fetky-diss-reznik.html
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    COCOBANANA: ze by se v andrgraundu tvorila armada proti slavikovi? jj to je jasny, to se musi proverit .))
    COCOBANANA
    COCOBANANA --- ---
    EPIDEMIK: Sádismus mě zatim vůbec nebaví, neslyšela sem teda celý cd, ale myslim, že to asi nebude moje krevní skupina..každá pecka skoro o tom samym, škoda....Haades se dost zlepšil, snad to tak pujde dál
    EPIDEMIK
    EPIDEMIK --- ---
    COCOBANANA: a hlavně když jsem se dostal na backstage tak to jsem byl rád ))
    EPIDEMIK
    EPIDEMIK --- ---
    HAWLIS: byli tam no :D
    EPIDEMIK
    EPIDEMIK --- ---
    COCOBANANA: to jo no .. ale ten Haades byl fakt hukot !! podle mě je ta jeho deska lepší než ten Sadismus :) myslim že od psa můžem čekat ještě pořádný pecky
    COCOBANANA
    COCOBANANA --- ---
    HAWLIS: no jo no, kauza slavík asi udělala svoje, i sekuriťáci prohledávali příchozí a u koho našli g tak musel jít do hajzlu…chvilku tam probíhala dokonce fáma, že bude regulerni zátah, ta čr táhne do háje asi víc než sem si myslela
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    tajný fízlové?
    COCOBANANA
    COCOBANANA --- ---
    EPIDEMIK: no vzhledem k tomu, že tam bylo lidí jak sraček, narvaná šatna, hlavně nic moc zvuk, tajný fízlové a hroty kvůli drogám, tak to nebylo uplně slavný….ale tak SG a Terror crew tradičně dobrý, když Haades dal Home Office tak samozdřejmě nějvětší bordel…
    EPIDEMIK
    EPIDEMIK --- ---
    tak co jak se líbilo v hoodoo !
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    S_O_U_L_MAN: tady je klip...

DeSade & El Maroon - Kolik Lidí Musí Zemřít? (Official video, 2013) - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=v0nsBzwYcq4
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    S_O_U_L_MAN: kurevsky dobry, ale hroznej popík .))
    EPIDEMIK
    EPIDEMIK --- ---
    S_O_U_L_MAN: tjn od 10 to zacne no nez začnou MW tak se zatím budu namrdavat u baru :D
    EPIDEMIK
    EPIDEMIK --- ---
    20:00 - 21:30 DJs Ill Rick & Ba2s
    21:30 - 22:00 MozeKKrang (ex-Mravní Zkaženci)
    22:00 - 23:00 Masový Wrazi
    23:00 - 0:00 Haades + Terror Crew show
    0:00 - 1:00 DeSade + Sodoma Gomora show
    1:00 - ??? DJs Ill Rick & Ba2s

SORRY zapomel sem xDDD ! ted uz je to asi stejne jedno :D
    LUDO
    LUDO --- ---
    moralisti palte dopice!

Co lidé v Česku nejvíce hledají na Internetu? Necenzurovaný žebříček - Lupa.cz
    http://www.lupa.cz/...ledaji-necenzurovany-zebricek/#utm_source=rss&utm_medium=text&utm_campaign=rss
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    EPIDEMIK: dik tak pak napis.
    EPIDEMIK
    EPIDEMIK --- ---
    HAWLIS: hele zeptám se kámoše co se zná s Martym (řezník) a on to zjistí od něj
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam