• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GATTA_NERABDSM komunita v Brně
    ZVIRATKO_WACOVO
    ZVIRATKO_WACOVO --- ---
    TINA_SALO: srazy jsme organizovali nějakých 6 let pravidelně a zrovna tohle problém nebyl...přesněji: kritika se občas objevila, ale lidi to brali jako workshopy a ne jako seznamku - k tomu akční srazy ani nejsou určeny. To bude možná jádro pudla. Ale je pravda, že jsme se dost nadřeli, to je asi samozřejmost, když se do něčeho takového pustíš.
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    GATTA_NERA: A že mají ty nervy, co mají.... protože myslím, že i na ně se někdy ta kritika snese.... a oni to všechno stoicky snášejí...
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    ZVIRATKO_WACOVO: tak z toho srazu jsem byla nadšená taky, ale pak mě zase pár lidí zchladilo :) Takže já jsem se uklidila do ústraní a je pro mě lepší jet jednou za čas do Prahy.
    Pokud dostanu chuť sraz udělat, tak opravdu jen pro vybrané, o kterých vím, že mi pak následně náladu nezkazí. Myslím, že takhle to bývá všude, ale Praha má výhodu, že mám Nenu a Vaška, kteří to táhnou.
    MARTIM_B
    MARTIM_B --- ---
    TINA: Plne souhlasim. Lidi nedoceni, co vsechno do toho organizator dava.
    LEON2
    LEON2 --- ---
    ZVIRATKO_WACOVO: na tom druhom som sa vyskytol aj ja. Bolo super. Inak, komu by sa chcelo merať cestu na stredné Slovensko, robíme tradičné stretnutie na Mikuláša. 2 - 4.12. Verím že bude akčné celkom.
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    ZVIRATKO_WACOVO: to jo, jenže na srazy obecně chodí spíš ti, co ti pak vyčtou každou blbost a neocení to dobré. Ty se s tím organizuješ, obětuješ svůj čas i peníze - a ve výsledku ti nějakej Tonda vpálí, že tam bylo málo domin a že se neseznámil. Poděkovat umí málokdo, kritizovat každej. A úplně chápu, že se lidem do ničeho takového moc nechce.
    ZVIRATKO_WACOVO
    ZVIRATKO_WACOVO --- ---
    GATTA_NERA: já to nemyslela osobně, jen prostě nevidím důvod, proč by Ateliér měl být jediné řešení. Jenže dokud po sobě budou ostatní komunity kousat a plivat a na každém srazu hledat jen to špatné, dotud se nikdo do ničeho nepožene. Četla jsem to tady celé a jsem mírně zmatená - třeba Waco se z tvého srazu vrátil vyloženě nadšený.
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    ZVIRATKO_WACOVO: já jsem taky dost časově vytížená, neboj a od 7 pracuju taky. Všechno je otázkou priorit a já jen mluvila o tom, proč si myslím, že do toho nikdo investovat nebude, pokud z toho nebude mít zisk
    ZVIRATKO_WACOVO
    ZVIRATKO_WACOVO --- ---
    GATTA_NERA: to je ideální možná pro tebe, ale když dělám od sedmi od rána a volno nedostanu, zbývají mi jen některé vybrané srazy a na těch si moc nezahraju, když uvážím, jak je tam plno. V práci si taky nemůžu dovolit pospávat...
    MILKOV
    MILKOV --- ---
    RAFTICEK: Myslím, že zrovna TYHLE fotky vydají za stovky stran :)
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    co se týče sponzoringu: to by sponzor musel být BDSM +, jinak by do toho nikdo nešel. Ano nebo uděat prostory výdělečně činné, ale to by všichni prskali, že musí platit a, že vlastně na srazu nebylo žádné plácy plác.
    Pro mě vychází jedno ideální řešení, jezdit do Prahy do Ateliéru.
    RAFTICEK
    RAFTICEK --- ---
    MILKOV: Je to divný z eliotí reverz párty jsem našel jenom fotky, text nikoliv :-(
    ZVIRATKO_WACOVO
    ZVIRATKO_WACOVO --- ---
    Jen ještě jak jsem četla nostalgicky a se slzami v očkách report z Wacovy premiéry...vanilka, která tam tehdy zírala na kufry, bičíky a další propriety se mnohem později celkem nečekaně vybarvila nikoliv vanilkově - při pokusu zajistit jí nocleh v Praze z ní vypadlo, že se velmi dobře (a intimně) zná s Kacířem a do vanilky má tudíž hooodně daleko:-D
    Tolik jen k účasti neověřených jedinců na srazech:-)))
    ZVIRATKO_WACOVO
    ZVIRATKO_WACOVO --- ---
    To je škoda, revers párty patřila k těm hezčím:-D
    MILKOV
    MILKOV --- ---
    Elioty :-) Pár textů jsem našel:
    http://eleferno.cz/content/view/192/87/ - Účastníci aktivu řekli komplexní mechanizaci své rozhodné MOŽNÁ
    http://eleferno.cz/content/view/186/87/ - Suizinýma očima
    http://eleferno.cz/content/view/185/87/ - Pověstmi opředený Eliot
    http://eleferno.cz/content/view/241/112/ - Soukromý Eliot III
    http://eleferno.cz/content/view/181/87/ - Eliot I - Wacova premiéra

    K eliotí reverz párty radši dokumentaci dohledávat nebudu :-)))
    ALA_BRNO
    ALA_BRNO --- ---
    Zvířátko, Elioty byly sponzorované? Zajímá mě to jako nynějšího organizátora setkání. Klidně třeba vzkazem.
    MARTIM_B
    MARTIM_B --- ---
    Zatim nejake prostory mame, ale ne na vikend. Jen na večer. Myslím, že se znovu pomalu rozrustame, ale taky zastavam nazor, že 25 lidi bychom na vikendovy sraz nedostali. Jinak pokud by chtel prijet na sraz nekdo prespolni, tak si myslim ze prespani by se naslo. At uz nekde v Brne, nebo primo u nektereho ucastnika.
    ZVIRATKO_WACOVO
    ZVIRATKO_WACOVO --- ---
    Ke srazům v Brně: srazy v Eliotu, které začaly před asi 8 lety a ze začátku byly velice úspěšné, padly na malém zájmu.
    V Eliotu byly prostory, byla možnost pronájmu uzavřeného objektu, bylo možno o víkendu i ubytování, ale jestliže objekt má kapacitu 45 lidí v uzavřených prostorách + 25 lidí na ubytování a sejde se jich 8 celkem, není reálné jej zamlouvat celý.
    K tomu, že tady je 24 zájemců "o víkendové srazy" přidávám suchou statistiku: my jsme nikdy v registracích nešli pod 25 lidí. Poslední čtyři srazy se sice obratem zaplnila registrace, ale dotyční se pak vůbec neobtěžovali přijet a na posledním srazu nás sedělo šest. Vrcholem bylo, když nás někteří zaregistrovaní (kteří tedy zablokovali místa dalším zájemcům a oznámení o registraci dostali do mailu) napadli, že údajně o srazu vůbec nevěděli.
    Tolik tedy k tomu, že v Brně není momentálně nikdo, kdo by byl ochoten sponzorovat pár jedinců, majících chuť si občas zašpásovat. Nevím, kolik lidí by se účastnilo doopravdy a pravidelně, ale provozovat podobný prostor, pokud není jistota, že se alespoň dvakrát za měsíc naplní a tedy se vrátí aspoň náklady na pronájem, nevidím reálně.
    ALA_BRNO
    ALA_BRNO --- ---
    Zveme vás na

    POKEC U PIVA - BRNO - čtvrtek 29.9. v 18:00
    LEON2
    LEON2 --- ---
    FIXMAN: vďaka, posuniem ďalej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam