• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTTSerie A, vše o italském fotbale – Il calcio E' un divertimento!
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Monako?
    KYTT
    KYTT --- ---
    KUBAN88: Dneska agent vyblil cituji: "The idea of David is to leave Fiorentina: David is looking for a new sporting challenge and we are working in this direction. The idea would be to remain in Europe and look for a top club, a team to five stars. "

fakt jsem zvědavej kterej top club na něm bude stavět…on má u nás dost málo peněz, ale to je pochopitelné, loni to byl hráč na odpis…Montella mu dal šanci, neskutečně ožil a takhle se odvděčil, pro mě velký zklamání
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    KYTT: nechápu, že dou normálně do restaurace
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    A btw ten Pizzaro uz je jistej ze odchazi?
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KYTT: Koho volil? V tom bude problem :)))
    KYTT
    KYTT --- ---
    KUBAN88: podle mě v ničem, dokonce i mario si ho oblíbil :) závadnej je leda tak Silvio :)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KYTT: Jj to ja vim, proto chci pochopit v cem je to zbozi zavadne... Me je hrozne sympaticky a vzhledem k tomu ze jediny mozny kouc ted trenuje fialky... Tak why not? :)
    KYTT
    KYTT --- ---
    KUBAN88: ty se naopak těš, pokud vyhoděj, tak už je prej předběžně dohodnutej u vás
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KYTT: Ja furt nevim co jim vasi... Vzdyt s tim kadrem co ma oproti Juve, tak hrajou vysoko s ucasti v lm...
    KYTT
    KYTT --- ---
    PROCKOOP: dneska večer byla večeře Galliani-Allegri kde měli rozseknout jestli ho vyhoděj nebo ne :) nějakej novinář je u toho blejsknul…

Allegri má teda nasazený dobrý psí oči, to si natrénuju na státnice :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    KYTT: wtf?
    KYTT
    KYTT --- ---
    zrovna to probíraj! miluju tuhle informační společnost :D

ASYD
    ASYD --- ---
    Fenerbahce's Dirk Kuyt won't be reunited with Rafa Benitez at Napoli | Sky Sports
    http://www1.skysports.com/...52/Fenerbahce-s-Dirk-Kuyt-won-t-be-reunited-with-Rafa-Benitez-at-Napoli
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    @tancredipalmeri 41m
    It is not only a rumour: Monaco will bid 25m € for Juventus' Marchisio. Juve not keen to sell, although wasn't expecting such a bid

KOMEDIE POKRAČUJE
    KYTT
    KYTT --- ---

Picture: Udinese’s New Stadio Friuli - Forza Italian Football | Forza Italian Football
    http://forzaitalianfootball.com/2013/05/picture-udineses-new-stadio-friuli/
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    Adriano
    Galliani nepřímo potvrdil
    konec Massimiliana
    Allegriho na lavičce AC Milán.
    KYTT
    KYTT --- ---
    Fiorentina kit from early 90s that was never released as they only realized after first match that it had a swastika on the heart.

FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    KYTT: hehe Inter vede ... a samozrejme Baron se opravdu ukazal, sem zvedav jesztli se jeste nekde najde tym, co ho veme
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    KUBAN88: jj, ja uz si rikal ze na nej zapomneli, jak jsem to proklikaval :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam