• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTTSerie A, vše o italském fotbale – Il calcio E' un divertimento!

Serie A, Coppa Italia, LM, EL a v neposlední řadě Squadra Azzura.

Federico Bernardeschi Simone Zaza Manolo Gabbiadini Davide Zappacosta

Futuro del calcio?

rozbalit záhlaví
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    ASYD: škodolibě rád ? :p
    ASYD
    ASYD --- ---
    Reports in Italian newspaper Gazzetta dello Sport say that Wallace's transfer from Chelsea to Inter Milan will become official in the next few days. It seems the news will arrive after the friendly the two clubs will play tomorrow in Indianapolis.
    MLOK
    MLOK --- ---
    já mám rád inter, protože nám prodali coutinha
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    ja jedine Inter...sam netusim, proc jsem si je jako malej ve Fife 99 vybral, ale zboznoval jsem je...Pagliuca, Baggio, Zamorano, Ronaldo, Djorkaeff, Simeone, Ventola, Zanetti...
    KYTT
    KYTT --- ---
    silvestre je celkem zoufalec :-\

Milan confirm Silvestre deal | Football Italia
    http://www.football-italia.net/36969/milan-confirm-silvestre-deal
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KYTT: No Turin a Parmu jsem chtel zminit taky jako sympa mancafty
    KYTT
    KYTT --- ---
    dobrý je, že u nás maj tyhle hackeři hned 5 možností :))

KYTT
    KYTT --- ---
    Lazio má u mě kladný body, protože Petkovic je imho super trenér a taky mám rád Hernanese, to je úžasnej hráč. Sere mi AC, ta kombinace Galliani-Berlusconi je prostě odpudivá. Naopak je mi sympatická Parma, tam to podle mě dělaj dobře, stejně jako v Catanii. Taky můžu Turín FC, kvůli historii. No a samozřejmě JUVE MERDA!
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    a lazio merda uz od nepameti. uz v detstvi, kdy jsem mel rad juve, jsem je nesnasel, postupem casu se mi to jen utvrdilo, ze to bylo spravne :))
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    KUBAN88: s tim juventusem to mam uplne stejne. nez tam sel nedved, tak jsem je mel hodne rad. ravanelli!!, alex, peruzzi, di livio, tudor, zambrotta, iuliano, tacchinardi, torricelli, atd... pak se kolem nich rozjel strasnej hype, kdy jim fandila pulka republiky jen kvuli pajovi a zbytek tymu vubec neznala. postupne jsem je prestal uplne sledovat. vubec ta moje pauza s italskou ligou byla kurevsky dlouha, v podstate jsem to zacal znovu sledovat asi tak ty 3-4 roky zpet, ale uz bez te podpory juve, nejak uz ten vztah nesel obnovit...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    sem mel vzdycky radsi inter, protoze tam hral ciriaco sforza, ale na druhou stranu AC maj hezci dresy...
    a pak mam rad takovy ty nekomercni tymy jako AS Rim nebo Violu...a juve sem nikdy rad nemel, ale dobre se s nima hraje v PESu (a navic maj cool cernobily brankovy site)..ale jinak sou to curaci jako lazio
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    FRANZIMOORE: V AC neni Carlo a Maldini a Inter me bavil spise podle hracu Cordoba a Zanetti a Ronaldo a tak... Juve jsem mel docela rad nez tam prestoupil Nedved, ono se Juve u nas doma fandi uz 2.generaci stejne jako Slavii... Ale Totti je jen jeden...
    Ale DelPiera muzu taky moc
    FALY
    FALY --- ---
    A Juve taky proto, že sem kdysi dostal dres Juve s Bokšičem (to je tak, když vybírá ženská :) )
    FALY
    FALY --- ---
    Já mám teda pořád rád Juve, protože Del Piero a vlastně i Gigi. Jinak sympatických týmů by se tam taky našlo dost. Fiorentina, sem zvědavej na Neapol pod Rafou a AS hlavně kvůli Tottimu.
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    KUBAN88: proc az ted ten Inter s AC ?
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KUBAN88: Kromě Nazia
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    Ja mam rad Roma a pak me chvilku bavil Inter a bavi me Viola s Montellou
    Nesnasim Juve, Nazio a Neapol a ted i Inter s AC... Ale narozdil od Cz preji italum v poharu kvuli koeficientu :)
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    no ja to mam komplikovanejsi ... mam jasny numero uno Milan ... pak mam moc rad Violu, od dob Batistuty , AS v podstate latentne od r96 kdy s nima hrala Slavka, nasledne se to probudilo diky Francescovi ... no a pak Napoli, kuli Maradonovi a mestu a tak vubec ... jediny tymy co me serou jsou Nazio,Juve a Inter...
    ASYD
    ASYD --- ---
    no jak fandim Rimu, Viola a Neapoli tak jsem timhle oknem nemalo potesen (Rim by teda este mohl neco dojednat)
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    ASYD: aha ja si ho poplet se Zunigou, oba colombijci ... Armero tam prisel ted, to je dobrej kauf... asi v tom bylo nejaky spoluvlastneni, loan nebo co nevim.. ale je to dobrej kup... A i si myslim, ze ten Benitez by tomu tam mohl sedet, jsem na ne zvedavej na Campanijce
    ASYD
    ASYD --- ---
    FRANZIMOORE: zda se, ze si ho Neapol s Udine nejak prehazovali

http://www.transfermarkt.co.uk/en/pablo-armero/transfers/spieler_73786.html

asi klasicke spoluvlastneni ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam