• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTTSerie A, vše o italském fotbale – Il calcio E' un divertimento!
    KYTT
    KYTT --- ---
    Gargano do Parmy hmmmmmmmmmm
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    KYTT: no docela ... az na to ze KPB byl zakladni kamen posledni dva roky... snad by se Kaka probral
    KYTT
    KYTT --- ---
    Takže KPB za nějakejch 10 out, Kaká, Matri a Honda in. To docela jde.
    KYTT
    KYTT --- ---
    KPBoateng má blízko do Schalke zdá se.
    KYTT
    KYTT --- ---
    Za Matriho 11 mega. Hmmm.
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    HAVANA: Celkove to nebyla zadna slava... Nikdy nemel jisty misto v zakladu i kdyz byl zdravej... Castecne to bylo asi i tim ze hraval box-to-box zaloznika ve tricleny zaloze a ne stitovyho pred obranou. Bohuzel Flamini je typ hrace, kterej vybojuje mic a musi ho hned odevzdat protoze jak s nim dobehne na utocnou tretinu, nema sajna co s nim... Obcas dal nejakej ten gol, ale kdyby ses me zeptal na jeden zapas, co se mu vylozene poved tak si nevzpomenu ani na jeden... Vzhledem k plati, kterej bral a kterej chtel nadale protoze dal nahodou v poslednich 4 zapasech par sracum 3 goly sem rad ze je v tahu... a Poliho misto nej beru vsema deseti..
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    HAVANA: Polovinu casu byl zranenej a druhou hral z prdele
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    kdo vic sledujete milan?

jak tam flamini posledni roky hral/nehral?
    KYTT
    KYTT --- ---
    ten vypadá hustě, akorát celej život hrál v turecku…

James Horncastle @JamesHorncastle
    Gazzetta report that Lazio are v.close to signing Burak Yilmaz from Galatasaray for €12m + add ons. Need striker to share burden with Klose

Burak Yilmaz - The Complete Striker | 2013 HD - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=1j4hG_Bjao4
    KYTT
    KYTT --- ---
    Matri hours away from Milan | Football Italia
    http://www.football-italia.net/38908/matri-hours-away-milan
    KYTT
    KYTT --- ---
    ASYD: snad se mu bude dařit, velkej sympaťák, talentu na rozdávání, ale nikdy se nějak nezžil s týmem, takže na hřišti vypadal jak cizorodej element :) navíc kvůli ramadánu větišnou vynechá celou letní přípravu :(
    ASYD
    ASYD --- ---
    Mounir El Hamdaoui completes move from Fiorentina to Málaga - rocni hostovacka s opci
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    o co de s tim Gabbo Vive?
    GUSTAVTUTRE
    GUSTAVTUTRE --- ---
    MR_BUNGLE: ok, děsivý je asi blbý slovo, ale zrovna povznášející historka to není
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    Me bavi ten Lulic. Jednou doklepne do brany a jaka je z neho legenda (a jsem si vedom vyznamu toho zapasu.)
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    GUSTAVTUTRE: Co je desivy na Gsbbo Vive?!
    GUSTAVTUTRE
    GUSTAVTUTRE --- ---
    jo a jinak tady mám ještě vzkaz z letiště pro franzimoora, havanu, jake_upa, luigi99 a nakashiho (podle nástěnky)
    GUSTAVTUTRE
    GUSTAVTUTRE --- ---
    Nakonec jsem toho moc nestihl tak aspoň pár posprejovanejch zní pro Kubana... musím teda ale říct, že evidentně sprejujou víc fanoušci Lazia... naprosto nejčastější nápis je "Lulić '71" a pak teda to děsivý "Gabbo Vive!" (to mám ale podezření, že sprejujou nejen fanoušci Lazia)... jinak jak jsem se bál tahu fanoušků Lazia v neděli tak bylo překvapivě ticho (a to jsme seděli v restauraci venku na náměstíčku za rohem od stadionu)... spousta policajtů, to jo, ale jediný fanoušci co jsem viděl byli tři hodně vyklidnění týpci co přišli na jídlo do tý restaurace (všichni v dresu Luliće) a z toho co jsem pochytil tak spíš tak sentimentálně vzpomínali a bilancovali nad pozdní večeří o několika chodech:)

tady teda nějáký ty nasprejovanosti:
    imgur: the simple image sharer
    http://imgur.com/...,eml6FT5,4abXl53,65PYX1O,tueN3Sm,360LrnI,j2q8iAg,yVqFFJR,4u9qcEC,XGu4Uly,h8dnsT8

(nati dopo, morti prima je čtyřka:)

jinak jediný co jsem úplně nepochopil je to "Carica!", nevíte někdo co to má bejt?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam