• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTTSerie A, vše o italském fotbale – Il calcio E' un divertimento!

Serie A, Coppa Italia, LM, EL a v neposlední řadě Squadra Azzura.

Federico Bernardeschi Simone Zaza Manolo Gabbiadini Davide Zappacosta

Futuro del calcio?

rozbalit záhlaví
    ASYD
    ASYD --- ---
    KYTT:
    Gabriel Batistuta ● The Explosive Striker - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kl7uL9kfbxo
    KYTT
    KYTT --- ---
    KYTT
    KYTT --- ---
    prima týpek
    ASYD
    ASYD --- ---
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    MR_BUNGLE: Je videt, ze to tam porad ma... ve triceti, po vsech tech zraneni... to zrychleni, jeste uz v 80. minute.. Klobouk dolu! A ten gol? Klasickej Kaká trademark.. Elegantni obchazeni souperu, casto jen za zaklade klamani pohledem... Zvedne hlavu, podiva se doleva a nez si golman zkontroluje kdo mu tam nabiha tak to tam ma.. Aspon naka radost letos... Cekal sem druhej pripad "navrat Shevy" a spis tribunu s bolavym kolenem...
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    ... like the good ol' days...
    Goal Kaka - Catania 1 x 3 Milan - Liga Serie A Tim - 01/12/2013 - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=6HEDjbqD-4M
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    KUBAN88: no v repre to taky zadna slava nebyla... nesel ven ve finale MS? :)

FENRI: ja sem prave DeJonga z Anglie moc neznal... videl sem ho hodne v repre a vzdycky sem ho mel zaskatulkovanyho do takovyho toho staryho DM typu - win the ball, pass easy jako Gattuso, Makelele apod. V loni byl zranenej celou sezonu a letos docela cumim...rozdava balony na kratko na dlouho, do obou stran, umi to davat z prvni, je pohotovej, presnej, necumi hodinu nez to nekam posle... a krom toho, ze obcas nekoho at uz ciste nebo ne zmasti je taky skvelej ve vystihnutejch prihravkach (momentalne je ve statistikach top 10 jak v Serie A tak casto i v LM v poctu uspesnejch prihravek, % uspesnosti prihravek, poctu presnejch dlouhejch micu, poctu vypichnutejch balonu i vyhranejch souboju)... Taky uz se ozejva City ze by ho radi zpatky :)
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    ja si pamatuju jak nekdy pred trema rokama sam o sobe vyhlasoval, ze patri mezi nejlepsi stopery na svete :))
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    FENRI: Jak rikam v PL jsem ho uz nevidel tak maximalne v repre
    FENRI
    FENRI --- ---
    MR_BUNGLE: De Jong byl i v Anglii úplně někde jinde oproti Heitingovi. Ten měl dobrej tak první rok v Evertonu, pak šel strašně dolů. Je fakt hrozně slabej, zbytečně faulující, chybující. To, že je univerzální, spíš odpovídá tomu, že všude zahraje stejně blbě. Rozhodně minimálně potřebuje změnu, třeba by ho přestup nakopnul, protože dřív to nebyl špatnej hráč.
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    KYTT: Mne se zdal vzdycky docela slabej. Hodne faulu, zakovskejch chyb.... ale nic extra sem si nemyslel ani o DeJongovi a dneska je to jedinej hrac v ACM, co ma stabilne vysokou vykonnost a celkem cumim jak dobrou ma rozehravku
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KYTT: Ja ho vzdycky sledoval v Holandsku jeste a prisel mi dobrej... Neco ve stylu Ivanovice, ale ne tak dobry, za to univerzalni. Seriǎe A by pro nej mohla byt super, v Evertonu je ted na lavce
    KYTT
    KYTT --- ---
    Heitinga z Evertonu prý v létě do Fiorentiny. Končí mu smlouva a podle italskýho tisku je vše dohodnuto… Umí něco?
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KYTT
    KYTT --- ---
    Matteo Bonetti @TheCalcioGuy
    Silvio Berlusconi: "Serenity is back at Milan and Adriano Galliani will stay in his position."
    KYTT
    KYTT --- ---
    James Horncastle @JamesHorncastle
    Another twist at Milan. Berlusconi apparently refuses Galliani’s offer of resignation
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    KUBAN88: Nevim, zda se ze neschopny a opaleny jsou jeji typ
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    MR_BUNGLE: Nelibil by se ji Milan Barosu? Ze by si jeste zakopal na stara kolena v acku velkoklubu :))
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    Jinak Maldini se prej vraci jako technickej reditel
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    Zas tak moc se mu ale nedivim...

MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    HAVANA: Presne ta... takze je vlastne otazka kdo muze za to, ze sme toho smejda neposlali za 35 mega do PSG, ale po roce ho prodali za 15 do Corinthians
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam