• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTTSerie A, vše o italském fotbale – Il calcio E' un divertimento!
    ASYD
    ASYD --- ---
    Fiorentina’s Borja Valero has been handed a four-game ban for his red card received against Parma
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    dobré to je :)

ASYD
    ASYD --- ---
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    kurva dobře Janov!!!
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KYTT: ja to mel loni, kdy Zeman prisel o cca 9bodu diky rozhodcim
    KYTT
    KYTT --- ---
    KUBAN88: Sme frustráti trošku no a ani se tomu moc nedivim. Dneska první červená a penalta celkem ok, ale ty rozhodčí v Itálii pískaj tak zoufale nekonzistentně, že se na to fakt nedá dívat. Stálo nás to letos už tak odhadem 6-8 bodů a těm hráčům z toho prostě tečou nervy, takže se pak nechaj snadno vyprovokovat. Já nejsem zvyklej brečet na sudí, ale letos mi přijdou fakt skandální…
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KYTT: spíš mi řekni co se tam dělo na konci?
    KYTT
    KYTT --- ---
    Matias Fernandez Golazo Parma vs Fiorentina 2-2 Serie A 24-02-2014 HD
    http://www.youtube.com/watch?v=t2B190qPKAE
    KYTT
    KYTT --- ---
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    FENRI: Ja sem cet rozhovor s nejakym hracem Fulhamu, kterej rikal, ze je linej jako ves, nevraci se, nebeha... ze je to jak hrat v 10. A kamosi Anglani, co fandej ACM rikaj, ze ho vubec nepoznavaj... Jako on drbe porad, ale na druhou stranu ACM hrace, co udela prostor a je dobrej 1 na 1 potrebuje, protoze Kaká toho uz moc nepredbehne.. A zatim to tolik neprehani, uvolni se a prihraje... hlavne po ztrate zamaka a casto ho vyskrabne zpatky... Zatim brzo soudit, ale polud mu to vydrzi tak muze bejt hodne platnej
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    KYTT: Honda je zatim takovej nervozni, zbytecne to taha a vsechno mu trva. Sice neztraci mice ale zase neda zajimavou prihravku. Prijde mi ze se boji kazit a vzhledem k tomu ze v rychlejch prihravkach z prvni nebo necekanehch pasech je jeho nejvetsi prednost tak to zatim neni nic extra. Ja verim, ze potrebuje cas se adaptovat, ale El Shaarawy bude v pulce brezna snad zpet takze to bude mit tezky... Na druhou stranu Kaká je dobrej tak na 60. min tejdne takze ma sanci i z Balotellim
    FENRI
    FENRI --- ---
    MR_BUNGLE: Tak řekl bych, že největší průser Taarabta ani tak nebylo to, že by neběhal a nenabízel se (zato s tim bráněním zas jo), ale že místo toho, aby přihrál, radši střílel z 35 metrů nebo šel do další kličky a poztrácel tak spoustu míčů. V AC jsem ho ještě neviděl, ale jestli ho tam přinutí aspoň trochu k týmový hře, tak to nemusí být špatnej hráč.
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    HAVANA: Imho spis asi nesledujes italskou ligu
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    MR_BUNGLE: no spis beha furt stejne ale v italii se to ztrati :p
    KYTT
    KYTT --- ---
    MR_BUNGLE: Zato ten Honda docela za očekáváním ne? Imho až se uzdraví ElSha, tak je to žhavej kandidát na lavici…
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    KYTT: No ja taky ne, ale zatim sem ho videl ve 4 zapasech a vzdycky jeden z nejlepsich na hristi... Technicky je opravdu neuveritelnej a zatim i hodne beha, nabizi se a brani na coz prej v Anglii dost pichal... Asi chybela motivace po tom zmatenym prestupu do PSG a je mu jasny, ze tohle je jeho posledni sance... Seedorf se s tim zatǐ moc nesere... Posadi ma lavici kohokoli takze musi makat... az se uzdravi El Sharaawy tak to bude po kridlech zajimavy...
    KYTT
    KYTT --- ---
    ten Taarabt se zatim jeví jako posila, to bych nikdy neřek :)
    KYTT
    KYTT --- ---
    36-year-old Luca Toni is now the 2nd leading goalscorer in Serie A with 13 strikes.
    KYTT
    KYTT --- ---
    Diamanti: 'Guangzhou revelation' | Football Italia
    http://www.football-italia.net/45567/diamanti-guangzhou-revelation
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam