• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTTSerie A, vše o italském fotbale – Il calcio E' un divertimento!
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    ASYD: Tak letos se jede trochu jinej prestupovej model. Martinez ma pozitri medical. Ibra dnes jedna v Dauha o ukonceni smlouvy v PSG... Dobre se jevi i Kondogbia a jestli dopadne jeden z dvojice Hummels-Godin tak to bude vypadat pristi rok jinak... Preci jen za 150 mio se nakupuje lip nez ta 5 coz byl posledni 3 roky standardni budget
    ASYD
    ASYD --- ---
    nevim zda tyhle nekdo spasi...tam uz jedou jeden velkej freestyle
    KYTT
    KYTT --- ---
    spasitel!
    ASYD
    ASYD --- ---
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    ASYD: Tak Mihajlovic uz je jasnej 2 tejdny... Spis cekam jestli dopadne duo Martinez-Ibra
    ASYD
    ASYD --- ---
    AC Milan have fired head coach Filippo Inzaghi.
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Nejblíž mi pride že má k vieirovi
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    KUBAN88: Sorry k De Rossimu ma stylem hry asi stejne blizko jako ke Kaka
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    HAVANA: Milan hral vzdycky model prima punta-seconda punta vepredu a Seedorf chodival casto z leva na stred... takze Kaka hraval i dost z hloubky, obcas az od Pirla nebo naopak z prava kdyz Gattuso vykrejval prdel Seedorfovi s Pirlem na stredu... Presne v tom byl problem kdyz se vloni vratil.. Uz nezvladal fyzicky pokrejvat tak obrovskej prostor, nebyl tak silnej na mici a nemel tu akceleraci (v ty mi ho Pogba trochu pripomina)... zustala mu technika a prehled, ale na top fotbal uz to nestacilo
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    KUBAN88: Tak Pogba je rozhodne v prvni rade ofenzivni hrac. Celou sezonu nastupoval jako levej box2box nebo spis stredni ofenzivni. Jak Marchisio tak Vidal maji znatelne lepsi defenzivni statistiky. Ani v odebranejch micich ani v intercepcich nijak extra nezaril takze pokud se opiras o statistiky, zadnej defenzivni mladej genius jako Verratti to neni... Kaka hral v nejlepsi forme v zaloze se Seedorfem a Pirlem, ktery sou oba, co se braneni tyce totalne liny prdele a zametal za nej akorat Gattuso popr. Ambrosini. Samozrejme je to jinej typ hrace a hral vic za hrotem, ale nebyl to klasickej no. 10 typu Totti nebo Rui Costa... chodil se pro balony hodne do hloubky.. Pogba dal 8 z 9 golu z pozice stredniho zaloznika tzn. pred Pirlem a s Marchisiem vlevo a Vidalem vpravo takze zas tak uplne mimo to neni. Jedinej rozdil je, ze Ancelotti hral diamant a Juve spis trojuhelnik. Porad je Pogba nejofenzivnejsi zaloznik v Juve. Pro mne ten hlavni rozdil spociva v tom, ze Kaka to proste v nejlepsich letech tahnul, rozhodoval zapasy individualne... k tomu ma Pogba hodne daleko... Juventus slape jako tym a neprijde mi, ze by az tak zasadne trpeli kdyz Pogba nehraje. Milan byl bez Kaka polovicni. Na druhou stranu i kvuli tomuhle mozna Kaka vyhorel v Realu kde se to najednou vic rozprostrelo..
    ASYD
    ASYD --- ---
    Napoli officially sign coach Maurizio Sarri
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ASYD: jo souhlasim, vzdyt Yaya byl taky defenzivni pes... a az v City zacal sazet fíky

a Pogba bude hodně dobrej, prostě takhle mlady hrac na tehle pozici aby vycnival byl snad naposled De Rossi....

i ten Matič vyzral v pozdejsim veku a neunesl prvni angazma ve velkoklubu... tehle hracu je jako šafránu... on a Veratti jsou podle mne na stredni zaloze nejzhavensi mlade pusky poslednich let
    ASYD
    ASYD --- ---
    KUBAN88: dyt koukni jak jemladej. co neni muze byt - prave ze z nej muze bejt uplnej magor narachanej
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ASYD: no mozna ze zacatku... Yaya je vyrazne vice ofenzivnejsi.... yaya je takovy cerny Lampard :-)
    ASYD
    ASYD --- ---
    pogba ye novey yaya
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    HAVANA: Kdyz o i maji kreativniho Pirla ale ten to jede odzadu a k nemu nehaji tihle borci... Tak jako tak je to proste meco jineho nez hraje kaka a de facto je mezitim vetsi rozdil nez u stopera a brankare :)

Nicmene treba Mou by se z Pogby radosti opupinkoval protoze to je presne jeho sen k Maticovi a Fabregasovi
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ball winning box to box deep lying kaka
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    no vidis..a ja marchisa vnimam spis jako toho nejkreativnejsiho ofenzivnho co tam maj a k nemu dva b2b v podobe vidala a pogby :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam