• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTTSerie A, vše o italském fotbale – Il calcio E' un divertimento!
    ASYD
    ASYD --- ---
    Lazio have officially signed former Juventus defender Martin Caceres from Verona on a one-year contract.

A statement on Lazio’s official website adds there is the option of an extension written into Caceres’ deal.
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    Jinak Atalanta minulej tejden dost zazářila...dva skalpy Neapol a AS v jednom tednu....
    ASYD
    ASYD --- ---
    Mazzarri replaces Mihajlovic at Torino. Now off Watford’s books
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    ASYD: to trošku nechápu, vždyt letos uhráli dobrý výsledky, jsou v klidnym středu tabulky....
    ASYD
    ASYD --- ---
    Sinisa Mihajlovic has been sacked as manager of Torino after 18 months in charge.
    ASYD
    ASYD --- ---
    Juventus reached the Coppa Italia semi-finals with victory over city rivals Torino, whose coach Sinisa Mihajlovic was sent off for his protest over a decision from the video replay system.

Mihajlovic was incensed that Mario Mandzukic's second goal was allowed to stand after Sami Khedira was cleared of fouling Afriyie Acquah in the build-up.
    ASYD
    ASYD --- ---
    Cagliari and Nicolò Barella officially together until 2022. Nicolò Barella commented: "I have to thank the club, the president and the director general for this renewal: I am happy. This signifies that I am doing well. I renewed with my hometown team, in the team that I grew up in. I couldn't ask for more."
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    ASYD: podle mě je dobře, že vypadli a aspon je to pro ně varování...
    ASYD
    ASYD --- ---
    TWISTRABBIT: je leden a muzou (imo budou) posilit... tim spis pokud takovy nazor sdili i vedeni klubu
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    tak Neapol po šílenym výkonu vypadla z poháru. Takže očekávaný finále Neapol vs. Juve nebude. A za druhý se fakt ukazuje, že Neapol nemá žádný použitelný hráče mimo hlavní 11tku. Takže bude dost zajímavé sledovat jestli to bude stačit na Scudetto nebo ne.
    ASYD
    ASYD --- ---
    Buffon was asked “Would you suggest to Donnarumma that he come to Juve?” and he answered- nothing more, nothing less
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    Toho Florenziho v systému 4-3-3 je škoda na pravém beku... U 3-4-3 to mělo vyznam
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ASYD: Tak si dej teď AS versus SAS
    ASYD
    ASYD --- ---
    tak jsem si rekl ze si dam po obede focus

zapnul jsem druhuy polocas FIO - ACM a je to priserna holomajzna... na tohle se koukat neda, bohuzel

nemile kam se dostaly tyhle kluby.. ale jako fanda AFC jsem pomerne zvykly
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    FRANZIMOORE: já sem je nikdy rád neměl, ale tohle byla slušná squadra
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    ASYD: neskutecnej mancaft. Tehda jsem se do AC zamiloval
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    ASYD: to byla slušná sestavička..
    ASYD
    ASYD --- ---
    ASYD
    ASYD --- ---
    Every player from this iconic AC Milan side has now officially retired...

❌ Dida
    ❌ Cafu
    ❌ Stam
    ❌ Nesta
    ❌ Maldini
    ❌ Pirlo
    ❌ Gattuso
    ❌ Seedorf
    ❌ Crespo
    ❌ Shevchenko
    ❌ Kaka
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    JAKE_UP: Naopak právě první tři zápasy vždy bývají oživení, zlepšení, pak to upadne zase zpátky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam