• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTTSerie A, vše o italském fotbale – Il calcio E' un divertimento!
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    No když je to for life, tak už neplatí ne?
    ASYD
    ASYD --- ---
    FRANZIMOORE: myslis ze tahle zprava z twitteru odpovida forme kterou v tomto pripade klub zvolil?
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    ASYD: to je sice hezký ale právně nemožný. Nemůžeš uzavřít smlouvu s mrtvolou..
    ASYD
    ASYD --- ---
    Fiorentna extended Davide Astori’s contract for life so his survived wife and child would still get his salary.
    ASYD
    ASYD --- ---
    ty vole
    KYTT
    KYTT --- ---
    Wtf?
    ASYD
    ASYD --- ---
    Dybala ty vole. Takhle to vyhrat. Hustec
    ASYD
    ASYD --- ---
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    KYTT: jako je to neuvěřitelný... nejdřív sem mi to zdálo jako Straka efekt, ale fakt to zatím trvá....
    jinak Napoli včera fakt pěkná hra proti Cagliari, hrálo se otevřeně na obě strany, žádná defenzíva, šance na obou stranách....a nakonec slušnej výprask
    KYTT
    KYTT --- ---
    Gattuso je slušně nakopl, mají už 12 zápasů bez prohry v řadě...
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    KUBAN88: bude to letos zajímavý... do konce ještě více jak 10 kol a letos postupují první čtyři týmy přímo do LM, AC Milan ztrácí 7 bodů na čtvrtý místo, tímhle se docela vrátil do hry...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    TWISTRABBIT: no v te prvni pulce jsme meli i vice ze hry... ale to je malo, druhou pulku jsem uz nekoukal, protoze jsme usnul z toho mrazu z Edenu :D
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    ty vogo, to to fakt řím včera nevotočil? jako první půlka byla jalová z obou stran, ale že to nevotočej, to sem nečekal...
    no uvidíme jak dopadne AC dneska...
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    Ja tam teda dlouho nebyl, ale nikdy me nikdo jmeno nekontroloval, ani na derby
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    KUTAS: tak dobrý...
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    TWISTRABBIT: tak snad v pohodě domluvil jsem se s nima, že jim ty údaje dodám po narozeninové party :)
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    KUTAS: jo, jako když viděj, že seš cizinec, tak možná trošku míň a samozřejmě můžeš narazit na někoho, kdo to nekontroluje, ale jinak bych to neriskoval
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    TWISTRABBIT: A komtroluje se to?
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    KUTAS: já co sem byl na druhý lize, tak je každej lístek na občanku, pochybuju, že to bude jinak na A
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam