• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHARECKTo nejlepší ze Street View
    MACKIEE
    MACKIEE --- ---
    Otevřený dopis - ÚOOÚ ve věci Google Street View * Daniel Dočekal * POOH.CZ *
    Otevřený dopis - ÚOOÚ ve věci Google Street View * Daniel Dočekal * POOH.CZ *
    http://www.pooh.cz/pooh/a.asp?a=2016401

- můžete také poslat, pokud chcete pokračování Google Street View v Cechach.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    HARDCABB: no zaujalo mně že tam mají počet parkovacích míst v ulicích
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    co s tim?
    TRAVIX
    TRAVIX --- ---
    KEIKIN:
    Listina základních práv a svobod, čl. 7, odst. 1, věta první: Nedotknutelnost osoby a jejího soukromí je zaručena.

Listina základních práv a svobod, čl. 7, odst. 1, věta druhá: Omezena může být jen v případech stanovených zákonem.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    POWEROFSTYLE: a co potom americké špionážní satelity ?
    TRAVIX
    TRAVIX --- ---
    Pokud ještě seženete aktuální Respekt, je tam o tom velmi kvalitní článek.

Jinak související předpisy:
    Občanský zákoník §12 odst. 3:
    Podobizny, obrazové snímky a obrazové a zvukové záznamy se mohou bez svolení fyzické osoby pořídit nebo použít přiměřeným způsobem též pro vědecké a umělecké účely a pro tiskové, filmové, rozhlasové a televizní zpravodajství. Ani takové použití však nesmí být v rozporu s oprávněnými zájmy fyzické osoby.

Ale především:
    Listina základních práv a svobod, čl. 7, odst. 1, věta první: Nedotknutelnost osoby a jejího soukromí je zaručena.
    SHARECK
    SHARECK --- ---
    KEIKIN: Já bych řekl, že na to ti lidé většinou narazí, když hledají sami sebe v místech, kde se pohybují.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMJ:
    z verejnych ani ale ze 3 (?) metru. a neznam cloveka tak velkeho aby to bylo grano jako normalni ;-)
    SCARF_23
    SCARF_23 --- ---
    ADAMJ: jestli ono to neni povazovano trosku za porusovani osobniho soukromi, nebo tak neco.. kdo vi, ja to necet..
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: Prej musej mit nejaky povoleni, coz mi ale prijde divny, protoze oni pouze foti to, co je viditelny z verejnejch komunikaci.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Mně na tom fascinuje to, že někdo má čas si to prohlížet...kua to tak jedna fotka z tisíce stojí za to...
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    já potkal minulý týden googleautíčko v brně. alě někde jsem četl něco o nějakých legislativních problémech v čr.
    TURNPIKE
    TURNPIKE --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: buduci rok robia slovensko. neboj tu sa najde tolko jasterov ze sa tu posereme
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    aneb jak vyčerpat téma auditka po sedmi postech...
    SHARECK
    SHARECK --- ---
    Tohle je už taky profláknuté:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam