• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHARECKTo nejlepší ze Street View
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    WYMA: jo, ale je problém, že i to nejlevnější ubytování stojí na noc kolem 2000,-/os., a bez pušky a sněžného skútru se NIKAM nepodíváš. A za to všechno platíš hóódně vysoké ceny.
    Ale na machrování, že jsi tam byl, je to fakt dobrý. Když je to 1000 km od pólu...
    WYMA
    WYMA --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: za 3?? fér vejlet bych řekl.
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    WYMA: nedávno jsem našel letenku v březnu Oslo-Longyearbyen jen za 3000 zpáteční (v sezoně to jde klidně přes 30k). (co by tam člověk v zimě dělal, když je tam hnusně i v létě, vím...), ale stejně za ty prachy je to hezký výlet. A málokdo byl tak daleko na severu, takže do hospody dobré historky...
    WYMA
    WYMA --- ---
    HOMOLKA: nech to, nic se tady stejně neděje :) navíc rejpání je oblíbená disciplína, někdo je holt tak světaznalej, že ho špicberky nepřekvapěj no.
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    KEIKIN: v praci jsem neco hledal, narazil jsem na toto misto, zaujalo me, link jsem pastnul sem - neni to mozna nic extra unikatniho, me prislo ze to sem patri - ale muzu smaznout
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    KEIKIN: Moc tam nerozumím té adrese Jan Mayen, od Svalbardu (Špicberk) je to zhruba dvakrát tak daleko, jako je z Budapešti do Bukurešti.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    HOMOLKA: a co je na tom ? Street view už je pod vodou, někde v budovách...takže špicberky mne nepřekvapují
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    muzeum Lamborghini na Street view:

http://goo.gl/maps/Q5Q5R
    SHARECK
    SHARECK --- ---
    Hybernská, Praha 1

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    RAPAL
    RAPAL --- ---
    pěkně, vyplivlo to u akvárka v Tobe :)
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    není to náhodně, jsou to předvybrané lokality, protože se to dost opakuje...
    Jinak nejblíž jsem měl taky k těm 20k. nejezdím,j jen se točím a přibližuju si/oddaluju. nejmenší odchylka 42m. největší 17000km.
    SW_
    SW_ --- ---
    me to ted hodilo do Ivanovic na Hane - 0.019km
    jinak nejhorsi jsou panoramata, uz jsem potkal dve a tam clovek opravdu hada kontinent...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    RUTHLESS: mě to jednou vyplivlo u Mayskejch pyramid.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ja taky jednou nemel malo, max 500 kilometru odchylka :-)

nasli jste neco uz znameho? ja jeste ani tuk :-)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    tak schválně... nejvíc jsem dal skoro 20 000 bodů a jedna lokace byla skoro přesně (cca 5km odchylka) .. byla to teda prypjať už na první pohled...

nejhorší je když se neni čeho chytnout. cedule/auta napoví hodně, ale pustina napoví tak maximálně část nějakýho kontinentu...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    KRYSUX: no ty vole pustina nikde nic (ani auto aby bylo vidět jestli to je austrálie, nebo usa) ... to je potom těžký :-))
    KRYSUX
    KRYSUX --- ---
    skvela vec (a hroznej zrout casu) - nekde vas to vyplyvne a pomoci streetview musite uhodnout lokaci

GeoGuessr - Let's explore the world!
    http://geoguessr.com/
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    nějak se jim to podivně překrejvá...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam